Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg – francia nyelvű előadás a Nagy Mózes Iskola tanulóitól

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg – francia nyelvű előadás a Nagy Mózes Iskola tanulóitól - 2011. április 14., csütörtökön 20 órától Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg – francia nyelvű előadás a Nagy Mózes Iskola tanulóitólA Nagy Mózes Iskola tanulói részt vesznek a Comenius programban, melynek keretén belül több mint  100 külföldi diák érkezik Kézdivásárhelyre. Az ő tiszteletükre adják elő a Nagy Mózes Iskola diákjai Antoine de Saint-Exupéry világhírű könyvének A kis herceg-nek színpadi adaptációját. Az előadás részben francia nyelven zajlik, részben vetített francia felirattal lesz ellátva. A darabot rendezte Józsa Irén és Tamás Annamária tanárnő, segítséget nyújtott Csáki Csilla színházrendező. A színpadkép kialakításában, a díszletek és kellékek elkészítésében hatalmas szerepet vállalt a Vetró házaspár. Fellép 29 gyermek az iskola VII-IX. osztályaiból, valamint Lestyán Attila X. osztályos diák is. 

2011. április 14., csütörtökön 20 órától 

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg – francia nyelvű előadás a Nagy Mózes Iskola tanulóitól
A Nagy Mózes Iskola tanulói részt vesznek a Comenius programban, melynek keretén belül több mint  100 külföldi diák érkezik Kézdivásárhelyre. Az ő tiszteletükre adják elő a Nagy Mózes Iskola diákjai Antoine de Saint-Exupéry világhírű könyvének A kis herceg-nek színpadi adaptációját. Az előadás részben francia nyelven zajlik, részben vetített francia felirattal lesz ellátva. 

A darabot rendezte Józsa Irén és Tamás Annamária tanárnő, segítséget nyújtott Csáki Csilla színházrendező. A színpadkép kialakításában, a díszletek és kellékek elkészítésében hatalmas szerepet vállalt a Vetró házaspár. Fellép 29 gyermek az iskola VII-IX. osztályaiból, valamint Lestyán Attila X. osztályos diák is. 

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!