Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Búcsúkoncert 1 - Nagy Istvánnal és Gáspárik Attilával

Búcsúkoncert 1 - Nagy Istvánnal és Gáspárik Attilával - Március 25.-én, csütörtökön este 20 órakor a Vigadó nagytermében kabaré előadás lesz: Búcsúkoncert 1 - Nagy Istvánnal és Gáspárik Attilával.Ki búcsúzik kitől? Miért Búcsúkoncert 1.? Lesz Búcsúkoncert 2.?! Egyáltalán mi ez az egész?Jogos a kérdésözön, ez is volt a szándék. És íme, a válaszok: Nagy István búcsúzik Gáspárik Attilától… örökre… De legalább is a következő előadásig, 'koncertig'. És, hogy miért Búcsúkoncert 1.? Azért, mert szándékuk szerint lesz Búcsúkoncert 2. is. És végül, hogy mi ez az egész?! Hát, kabaré, mi más? Az immár 20 éve ismert humorista páros évfordulós kabaréelőadásra, 'koncertre' állt össze ismét, hogy régi és új, de mindenképpen örökzöld jelenetekkel, dalokkal szórakoztassa önöket, na és önmagát. Mitől búcsú? Attól, hogy megirigyelték Illéséktől, Omegáéktól, LGT-től a búcsúkoncertek hangulatát, meg azt, hogy ezek az együttesek idejöttek, Erdélybe búcsúzkodni. Egyszer… kétszer… többször. Nagy István és Gáspárik Attila el se mentek Erdélyből, és mégis itt búcsúznak. Egyszer?… kétszer?… többször? Ki tudja? Hogy miért koncert? Mert Ők ketten szeretnek énekelni (még hátravan, hogy megtanuljanak), és mert az Autostop MS együttes élőben kíséri őket (mielőtt a rendőrség átvenné ezt a megbízatást).És, hogy egyáltalán MIÉRT? Mert Ők ketten úgy gondolják, hogy 20 év után sincs még minden kerítés kolbászból, és minden politikus emberből, így hát megannyi „sztendápoló” között nekik is akad mondanivalójuk ülve vagy állva. Jöjjenek hát nevetni, csápolni, szurkolni, szórakozni Önök is!A belépés 20 lej.

Március 25.-én, csütörtökön este 20 órakor a Vigadó nagytermében kabaré előadás lesz: Búcsúkoncert 1 - Nagy Istvánnal és Gáspárik Attilával.
Ki búcsúzik kitől? Miért Búcsúkoncert 1.? Lesz Búcsúkoncert 2.?! Egyáltalán mi ez az egész?
Jogos a kérdésözön, ez is volt a szándék. És íme, a válaszok: Nagy István búcsúzik Gáspárik Attilától… örökre…
De legalább is a következő előadásig, "koncertig". És, hogy miért Búcsúkoncert 1.? Azért, mert szándékuk szerint lesz Búcsúkoncert 2. is. És végül, hogy mi ez az egész?! Hát, kabaré, mi más? Az immár 20 éve ismert humorista páros évfordulós kabaréelőadásra, "koncertre" állt össze ismét, hogy régi és új, de mindenképpen örökzöld jelenetekkel, dalokkal szórakoztassa önöket, na és önmagát.
Mitől búcsú? Attól, hogy megirigyelték Illéséktől, Omegáéktól, LGT-től a búcsúkoncertek hangulatát, meg azt, hogy ezek az együttesek idejöttek, Erdélybe búcsúzkodni. Egyszer… kétszer… többször. Nagy István és Gáspárik Attila el se mentek Erdélyből, és mégis itt búcsúznak. Egyszer?… kétszer?… többször? Ki tudja?
Hogy miért koncert? Mert Ők ketten szeretnek énekelni (még hátravan, hogy megtanuljanak), és mert az Autostop MS együttes élőben kíséri őket (mielőtt a rendőrség átvenné ezt a megbízatást).
És, hogy egyáltalán MIÉRT? Mert Ők ketten úgy gondolják, hogy 20 év után sincs még minden kerítés kolbászból, és minden politikus emberből, így hát megannyi „sztendápoló” között nekik is akad mondanivalójuk ülve vagy állva.
Jöjjenek hát nevetni, csápolni, szurkolni, szórakozni Önök is!
A belépés 20 lej.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!