Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Gáspáry István Zsolt: Medve lelke című könyvének és Te csak mosolyogj című maxi single Cd-jének bemutatója

Gáspáry István Zsolt: Medve lelke című könyvének és Te csak mosolyogj című maxi single Cd-jének bemutatója - Könyv és lemezbemutató a Vigadóban Május 26.-án szerdán, 18.00 órakor.Gáspáry István Zsolt: Medve lelke című könyvének bemutatója, Para István rajzaival valamint Gáspáry István Zsolt: Te csak mosolyogj című maxi single Cd-jének bemutatója. Íme két holtbiztos tipp a horgásznak. Egy: a hal naponta kétszer táplálkozik. Mielőtt kimennénk horgászni, meg rögtön azután, hogy hazamentünk. Ezt jó tudni! A másik pedig, amit szem előtt kell tartani, az az, hogy a legjobb horgászhelyek mindig a túlsó parton vannak. Ha ezek után is kedve szottyan a kedves olvasónak a pecázásra, tartson velem, Erdély néhány horgászvizére kísérem el. Ebből a könyvből nem azt fogja megtudni, hogy hol és mekkora halat fogtam, hanem inkább azt, hogy hol, miért nem fogtam. Azt hiszem, hogy kudarcaimból sokkal többet tanulhat mind a kezdő, mind a tapasztalt horgász. Régen dédelgetett gondolatom egy olyan horgászkönyv megírása, amelyre talán rá sem lehet mondani, hogy horgászkönyv és mégis az. Újságos standjaink nem igazán bővelkednek a horgászattal foglakozó kiadványokban, ami kevés, külföldi lap megjelenik, az nem csak árban, de tulajdonképpen mondanivalójában is távol áll a hazai olvasótól. A balatoni fogas horgászatát éppúgy nem tudja átélni az erdélyi pecás, mint ahogyan nem érezheti orrában az óceán illatát, vagy az alaszkai álomvidék jeges leheletét. Miért is horgásznánk az Óperencián túl, amíg van Küküllőnk, Marosunk, Oltunk, Fekete-ügy meg Dunánk is. Meg hal is van (még) vizeinkben. Ezekről szól a könyv. A paducokról, domolykókról, hegyi vizeink pisztrángjairól. ...hiszen nélkülük nem tarthatnák az erdélyi horgászok és természetbarátok kezükben e könyvet.A zenei CD-ről: a zenét, szöveget Gáspáry István Zsolt írta, valamint ő adja elő gitáron és énekli is, gitáron kíséri még Szabó Miklós a Kormorán együttesből, a hangszerelés hazánkfia, Gáspár Álmos munkája.

Könyv és lemezbemutató a Vigadóban Május 26.-án szerdán, 18.00 órakor.
Gáspáry István Zsolt: Medve lelke című könyvének bemutatója, Para István rajzaival valamint Gáspáry István Zsolt: Te csak mosolyogj című maxi single Cd-jének bemutatója. Íme két holtbiztos tipp a horgásznak. Egy: a hal naponta kétszer táplálkozik. Mielőtt kimennénk horgászni, meg rögtön azután, hogy hazamentünk. Ezt jó tudni! A másik pedig, amit szem előtt kell tartani, az az, hogy a legjobb horgászhelyek mindig a túlsó parton vannak. Ha ezek után is kedve szottyan a kedves olvasónak a pecázásra, tartson velem, Erdély néhány horgászvizére kísérem el. Ebből a könyvből nem azt fogja megtudni, hogy hol és mekkora halat fogtam, hanem inkább azt, hogy hol, miért nem fogtam. Azt hiszem, hogy kudarcaimból sokkal többet tanulhat mind a kezdő, mind a tapasztalt horgász. Régen dédelgetett gondolatom egy olyan horgászkönyv megírása, amelyre talán rá sem lehet mondani, hogy horgászkönyv és mégis az. Újságos standjaink nem igazán bővelkednek a horgászattal foglakozó kiadványokban, ami kevés, külföldi lap megjelenik, az nem csak árban, de tulajdonképpen mondanivalójában is távol áll a hazai olvasótól. A balatoni fogas horgászatát éppúgy nem tudja átélni az erdélyi pecás, mint ahogyan nem érezheti orrában az óceán illatát, vagy az alaszkai álomvidék jeges leheletét. Miért is horgásznánk az Óperencián túl, amíg van Küküllőnk, Marosunk, Oltunk, Fekete-ügy meg Dunánk is. Meg hal is van (még) vizeinkben. Ezekről szól a könyv. A paducokról, domolykókról, hegyi vizeink pisztrángjairól. ...hiszen nélkülük nem tarthatnák az erdélyi horgászok és természetbarátok kezükben e könyvet.



A zenei CD-ről: a zenét, szöveget Gáspáry István Zsolt írta, valamint ő adja elő gitáron és énekli is, gitáron kíséri még Szabó Miklós a Kormorán együttesből, a hangszerelés hazánkfia, Gáspár Álmos munkája.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!