Kézdivásárhely Infó Centrum

» Magyarnak lenni jó! - gyerekrajz pályázat

Magyarnak lenni jó! - gyerekrajz pályázat - Magyarnak lenni jó!Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdiszéki szervezete gyerekrajz pályázatot hirdet„Magyarnak lenni jó!” címmel. Pályázhatnak óvodások, elemi, gimnáziumi és líceumi tagozatos diákok. A pályamunkákat 2011. február 10-e délelőtt 10 óráig várják az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdivásárhelyi Demokrácia Központjában. Az iroda Kézdivásárhely főterén a Kálvin Központban található, az emeleten, a Nazaret üzlet fölött. A pályamunkákat hétfőn 15-20., kedden, szerdán és csütörtökön 9-12., valamint 13-15., és pénteken 9-12. óra között lehet behozni.A pályaművek hátoldalán kérjük tűntessék fel a pályázó nevét, életkorát, iskolája nevét és lakcímét. A február 10-i határidőig beérkező legjobb pályamunkákat, a zsűri könyveket, játékokat, édességet, tanfelszerelést tartalmazó ajándékcsomagokkal jutalmazza.Eredményhirdetés: 2011. február 15-e. A rajzokból egy kiállítást is szervezünk, ami az EMNT központban megtekinthető lesz február 15-től kezdődően.Kézdivásárhely, 2011. január 24.				Bardócz Csaba - Kézdiszéki EMNT elnökA Kézdivásárhelyi Demokrácia Központ igazgatója

Magyarnak lenni jó!

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdiszéki szervezete gyerekrajz pályázatot hirdet
„Magyarnak lenni jó!” címmel. 
Pályázhatnak óvodások, elemi, gimnáziumi és líceumi tagozatos diákok. 
A pályamunkákat 2011. február 10-e délelőtt 10 óráig várják az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdivásárhelyi Demokrácia Központjában. Az iroda Kézdivásárhely főterén a Kálvin Központban található, az emeleten, a Nazaret üzlet fölött. A pályamunkákat hétfőn 15-20., kedden, szerdán és csütörtökön 9-12., valamint 13-15., és pénteken 9-12. óra között lehet behozni.

A pályaművek hátoldalán kérjük tűntessék fel a pályázó nevét, életkorát, iskolája nevét és lakcímét. A február 10-i határidőig beérkező legjobb pályamunkákat, a zsűri könyveket, játékokat, édességet, tanfelszerelést tartalmazó ajándékcsomagokkal jutalmazza.

Eredményhirdetés: 2011. február 15-e. 

A rajzokból egy kiállítást is szervezünk, ami az EMNT központban megtekinthető lesz február 15-től kezdődően.

Kézdivásárhely, 2011. január 24.
Bardócz Csaba - Kézdiszéki EMNT elnök
A Kézdivásárhelyi Demokrácia Központ igazgatója

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!