Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Magyarország, szerellek! - kétrészes, zenés kabaréest a Rádiókabaré és a volt Mikroszkóp Színpad sztárjaival

Magyarország, szerellek! - kétrészes, zenés kabaréest a Rádiókabaré és a volt Mikroszkóp Színpad sztárjaival - December 2., vasárnap, 19 óra - kabaré a Vigadóban.Az Erdély Broadway Kabarészínház bemutatja: Magyarország, szerellek! - kétrészes, zenés kabaréest a Rádiókabaré és a volt Mikroszkóp Színpad sztárjaival.Ismét színpadon a felejthetetlen Mikroszkóp Színpad valamint a Rádiókabaré ismert és közkedvelt művészei. Az Erdély Broadway Kabarészínház 'Magyarország, Szerellek' című kétrészes, zenés kabaréestjében a hungarikumnak számító pesti humor legjavát hozzák el a határon túl élő magyar közönségnek. Aradi Tibor Bon-bon díjas, Heller Tamás, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze, Nádas György, valamint Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák neve fémjelzi a műsort, amelyben aktuálpolitikai és közéleti jelenetek szórakoztatják az igényes kabaré kedvelőit. A darab címe szerint Magyarország komoly javításokat igényel, hiszen jelenlegi állapotában talán csak arra alkalmas, hogy tréfát űzzenek belőle - legalábbis a humoristák szerint.Szomorkodhatunk is a helyzeten, de miért tennénk, ha a pesti kabaré, a humor, valamint a stand up comedy hagyományai lehetővé teszik, hogy nevessünk azon, amin sírni kéne?! Tartsanak hát a négy pesti komikussal az Erdély Broadway Kabarészínház estjein: Maroshévízen, Korondon, Kovásznán, Gyergyószentmiklóson és Kézdivásárhelyen. Erdélyben először: Magyarország, szerellek!Belépő: felnőtteknek 20 lej, kedvezményes jegy 15 lej.

December 2., vasárnap, 19 óra - kabaré a Vigadóban.
Az Erdély Broadway Kabarészínház bemutatja: Magyarország, szerellek! - kétrészes, zenés kabaréest a Rádiókabaré és a volt Mikroszkóp Színpad sztárjaival.



Ismét színpadon a felejthetetlen Mikroszkóp Színpad valamint a Rádiókabaré ismert és közkedvelt művészei. Az Erdély Broadway Kabarészínház "Magyarország, Szerellek" című kétrészes, zenés kabaréestjében a hungarikumnak számító pesti humor legjavát hozzák el a határon túl élő magyar közönségnek. Aradi Tibor Bon-bon díjas, Heller Tamás, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze, Nádas György, valamint Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák neve fémjelzi a műsort, amelyben aktuálpolitikai és közéleti jelenetek szórakoztatják az igényes kabaré kedvelőit. A darab címe szerint Magyarország komoly javításokat igényel, hiszen jelenlegi állapotában talán csak arra alkalmas, hogy tréfát űzzenek belőle - legalábbis a humoristák szerint.



Szomorkodhatunk is a helyzeten, de miért tennénk, ha a pesti kabaré, a humor, valamint a stand up comedy hagyományai lehetővé teszik, hogy nevessünk azon, amin sírni kéne?! Tartsanak hát a négy pesti komikussal az Erdély Broadway Kabarészínház estjein: Maroshévízen, Korondon, Kovásznán, Gyergyószentmiklóson és Kézdivásárhelyen. Erdélyben először: Magyarország, szerellek!
Belépő: felnőtteknek 20 lej, kedvezményes jegy 15 lej.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!