Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Még 5 nap van hátra az Erdély Hangja 2012 benevezési határidõig

Még 5 nap van hátra az Erdély Hangja 2012 benevezési határidõig - November 10.-én zárul a jelentkezési határidő! Tehetséges vagy? Beneveztél már? Még csak 5 napod van, hogy élj a lehetőséggel, és te legyél a győztes. A fődíj 1000 euró és sok más értékes nyeremény és lehetőség.Kik jelentkeztek eddig?Óvodásoktól nyugdíjasokig, minden korosztályból vannak résztvevők, Erdélyből, Magyarországról és Szlovákiából is. Az Erdély Hangja tehetségkutatóra mindenki jelentkezhet, aki úgy érzi van amit megmutasson a színpadon.www.erdelyhangja.roA tavaly nem sikerült?Ha a tavaly nem te vitted el a fődíjat, akkor idén ismét újra megpróbálhatod. Lehet, hogy nem sikerült akkor maximális teljesítményt nyújts, vagy fejlődtél azóta, és idén te lehetsz az Erdély Hangja győztese.A zsűriAz idei verseny zsűritagjai:Miklós Gyuri (A Knock Out, Erdély legnépszerűbb zenekarának basszusgitárosa)Gáspáry István Zsolt (A Bumeráng zenekar ex-énekese / A Retro Rádió / Fun FM műsorvezetője)Cserkész Emese (A Snaps Vocal-Band együttes művészeti vezetője)Szilágyi Zsolt Herbert (Jazz-zongorista)A verseny tiszteletbeli zsűritagja, Tamás Gábor - Erdély minden idők legnépszerűbb könnyűzene énekese, aki megtisztel majd a jelenlétével, mint zsűri és bírálni fogja a verseny döntőseit.A zsűri Erdély leghitelesebb tehetségét keresi. Légy te az! Jelentkezz és győzd meg őket, hogy te vagy a legjobb!Erdély eddigi legnagyobb szabású tehetségtámogató kezdeményezése az ErdélyHangja, 2010-ben indult, melynek révén, idén, ismét lehetőség nyílik, új, eddig még nem hallott tehetségek felfedezésére, kortól, nemtől, nemzetiségtől, bőrszíntől, felekezeti vagy politikai hovatartozástól függetlenül. A verseny célja, hogy felkutassa és támogassa a hazai tehetségeket, hozzájárulva karrierjük fejlõdéséhez itthon, illetve külföldön.Az ErdélyHangja tehetségkutató verseny mikrofon elé hívja a hazai tehetségeket és a média figyelmébe ajánlja őket. A 2010-, 2011-es évadok sikerét figyelembe véve - többszáz jelentkező és több mint félmilliós közönségi tábor, évente, és idén, immár harmadik alkalommal kerül megszervezésre a tehetségkutató.Az Erdély Hangja 2012-es tehetségkutató verseny elődöntői, Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Házban, az OdeonEvents rendezvényszervező iroda támogatásában (www.odeonevents.com), valamint a döntő gálaest, Sepsiszentgyörgyön, a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális és Ifjúsági Fővárosa 2012 rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre.

November 10.-én zárul a jelentkezési határidő! Tehetséges vagy? Beneveztél már? Még csak 5 napod van, hogy élj a lehetőséggel, és te legyél a győztes. A fődíj 1000 euró és sok más értékes nyeremény és lehetőség.

Kik jelentkeztek eddig?
Óvodásoktól nyugdíjasokig, minden korosztályból vannak résztvevők, Erdélyből, Magyarországról és Szlovákiából is. Az Erdély Hangja tehetségkutatóra mindenki jelentkezhet, aki úgy érzi van amit megmutasson a színpadon.

www.erdelyhangja.ro

A tavaly nem sikerült?
Ha a tavaly nem te vitted el a fődíjat, akkor idén ismét újra megpróbálhatod. Lehet, hogy nem sikerült akkor maximális teljesítményt nyújts, vagy fejlődtél azóta, és idén te lehetsz az Erdély Hangja győztese.

A zsűri
Az idei verseny zsűritagjai:
Miklós Gyuri (A Knock Out, Erdély legnépszerűbb zenekarának basszusgitárosa)
Gáspáry István Zsolt (A Bumeráng zenekar ex-énekese / A Retro Rádió / Fun FM műsorvezetője)
Cserkész Emese (A Snaps Vocal-Band együttes művészeti vezetője)
Szilágyi Zsolt Herbert (Jazz-zongorista)

A verseny tiszteletbeli zsűritagja, Tamás Gábor - Erdély minden idők legnépszerűbb könnyűzene énekese, aki megtisztel majd a jelenlétével, mint zsűri és bírálni fogja a verseny döntőseit.

A zsűri Erdély leghitelesebb tehetségét keresi. Légy te az! Jelentkezz és győzd meg őket, hogy te vagy a legjobb!

Erdély eddigi legnagyobb szabású tehetségtámogató kezdeményezése az ErdélyHangja, 2010-ben indult, melynek révén, idén, ismét lehetőség nyílik, új, eddig még nem hallott tehetségek felfedezésére, kortól, nemtől, nemzetiségtől, bőrszíntől, felekezeti vagy politikai hovatartozástól függetlenül. A verseny célja, hogy felkutassa és támogassa a hazai tehetségeket, hozzájárulva karrierjük fejlõdéséhez itthon, illetve külföldön.

Az ErdélyHangja tehetségkutató verseny mikrofon elé hívja a hazai tehetségeket és a média figyelmébe ajánlja őket. A 2010-, 2011-es évadok sikerét figyelembe véve - többszáz jelentkező és több mint félmilliós közönségi tábor, évente, és idén, immár harmadik alkalommal kerül megszervezésre a tehetségkutató.

Az Erdély Hangja 2012-es tehetségkutató verseny elődöntői, Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Házban, az OdeonEvents rendezvényszervező iroda támogatásában (www.odeonevents.com), valamint a döntő gálaest, Sepsiszentgyörgyön, a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális és Ifjúsági Fővárosa 2012 rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!