Mit tehetsz korunk népbetegségei ellen - Antal Vali és Fogoly Dóra, magyarországi természetgyógyászok előadása az Erzsébet Teremben Kézdivásárhelyen.

Helyszín: Kézdivásárhely, Erzsébet Terem, 44-es udvartér 1.
Időpont: Hétfő, június 20.-án 18:00 óra. A rendezvény ingyenes, de egy csekély adományt szívesen fogadnak az előadók.

Korunk népbetegségei, mint pl. a rák, cukorbetegség, magas vérnyomás, zsírmáj, inzulinrezisztencia, allergiák és a különböző autoimmun eredetű megbetegedések könnyű szerrel megelőzhetőek lennének, ha tudnánk róla. A gyógyszeriparnak nem jövedelmez az egészséges ember, csak a beteg. Ráadásul az a beteg a jó beteg, aki folyamatosan gyógyszert szed, mint az imént felsorolt betegségek esetén. Ez az előadás fellebbenti a fátylat arról a titokról, hogy milyen egyszerű lenne megelőzni ezeket, illetve hogyan tudunk megszabadulni a már meglévő betegségtől.

Az előadások utáni nap Antal Vali és Fogoly Dóra műszeres állapotfelmérést végez:
- máj és epehólyag működése
- nyomelemek mennyiségi elemzése, (Ca+, Fe, Zn, Se, Ph, K, Mg, Cu, Co, Mn, I, Ni, F, Mo, B, Sr, stb.)
- vitaminellátottság (A, B, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12, C, D3, E, K, Folsav)

A VALOR Program makró tápanyag beállítása anyagcsere-állapot vizsgálattal történik, mikró tápanyagait pedig sejtanyagcsere analízissel határozzuk meg.

Az anyagcsere állapot vizsgálat lényege, hogy felmérjük a szervezet jelenlegi igényeit és ezzel optimalizáljuk a szervezet egyensúlyát, mind hormonális, idegrendszeri és égetőrendszeri (energiahasznosulás) oldalról.

Részletesebb vizsgálatra jelentkezni is lesz lehetőség.

Várunk szeretettel!