Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Presser Gábor - Sztevanovity Dusán - Horváth Péter: A padlás

Presser Gábor - Sztevanovity Dusán - Horváth Péter: A padlás - Április 13.-án,  kedden 19 órakor a kézdivásárhelyi Városi Színház A padlás című 'félig mese-félig musical' előadása, mely Presser Gábor - Sztevanovity Dusán - Horváth Péter  világhírű szerzők alkotása. A padlás tele van csodákkal, - aprókkal és hatalmasakkal, emberivel és emberfölöttivel. Hatalmas segítség, hogy kinyíljanak előttünk új ajtók egy vidámsággal, tánccal, dallal telített élet felé, így még az egyszerű szilvásgombóc is ízletesebbé, zamatosabbá válik.A darabot Deme Róbert rendezte, a rendező asszisztense Barabás Réka. A díszletet Vetró Bodoni Barnabás, a jelmezeket György Eszter tervezte, koreográfia: Kozma Attila, korrepetitor: Apostolache Eusebiu. Előadják: Farkas Lóránd, Péntek Zsuzsa, Fekete Bernadetta, Adorjáni Zsuzsa, Váta Lóránd, Fehérvári Péter, Ferencz Réka, Lung László Zsolt, Molnár Orsolya, Kozma Attila, Csapó György, Varga Sándor, Veres Előd.Az előadásra az Illyés Kinga bérletek tulajdonosait várjuk, de jegyek is válthatók a helyszínen.

Április 13.-án,  kedden 19 órakor a kézdivásárhelyi Városi Színház A padlás című "félig mese-félig musical" előadása, mely Presser Gábor - Sztevanovity Dusán - Horváth Péter  világhírű szerzők alkotása. A padlás tele van csodákkal, - aprókkal és hatalmasakkal, emberivel és emberfölöttivel. Hatalmas segítség, hogy kinyíljanak előttünk új ajtók egy vidámsággal, tánccal, dallal telített élet felé, így még az egyszerű szilvásgombóc is ízletesebbé, zamatosabbá válik.
A darabot Deme Róbert rendezte, a rendező asszisztense Barabás Réka. A díszletet Vetró Bodoni Barnabás, a jelmezeket György Eszter tervezte, koreográfia: Kozma Attila, korrepetitor: Apostolache Eusebiu. Előadják: Farkas Lóránd, Péntek Zsuzsa, Fekete Bernadetta, Adorjáni Zsuzsa, Váta Lóránd, Fehérvári Péter, Ferencz Réka, Lung László Zsolt, Molnár Orsolya, Kozma Attila, Csapó György, Varga Sándor, Veres Előd.
Az előadásra az Illyés Kinga bérletek tulajdonosait várjuk, de jegyek is válthatók a helyszínen.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!