Búgócsiga Baba-Mama klub - Búgócsiga Baba-Mama Klub

Búgócsiga Baba-Mama Klub

» Búgócsiga Baba-Mama klub

Búgócsiga Baba-Mama klub

Utolsó frissítés: 2019-07-12 09:12:25

A kézdivásárhelyi Búgócsiga Baba-Mama Klub működésének célja minőségi, kellemes, hasznos időtöltést kínálni a környékbeli kismamáknak, édesanyáknak, kis- és nagy gyerkőcöknek.

Igyekszünk olyan témákkal foglalkozni, amik fontosak a kismamák számára már a gyerekvállalás tervezésétől fogva. Ezekről nem csak magunk közt beszélünk, hanem szakembereket hívunk meg: orvosokat, pszichológusokat, pedagógusokat stb.
Havi 2-3 alkalommal mondókázót is tartunk, amit tapasztalatunk szerint nagyon szeretnek és igényelnek a gyerekek, ugyanakkor az édesanyák is tanulnak mondókákat, amiknek otthon is hasznát veszik.
Célunk, hogy az itt eltöltött egy óra alatt feltöltődjenek babák és anyák egyaránt, úgy lelkileg, mint hasznos és szükséges információkkal, így talán kicsit megkönnyíthetjük mindennapjainkat.

Miért jó ide járni?

„Nagyszerű iniciatívának találom a baba-mama csoportot, anyának és babának egyaránt kiváló kimozdulós program. Remek lehetőség arra is, hogy a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről eszmecsere történjen. Buzdítok mindenkit, hogy csatlakozzon, töltekezzünk a találkozások által!” (Gabriella)

„Tapasztalatokat szerezni, közösségbe beszoktatni gyermekünket, ismerkedni, jókat játszani.” (Jola)

„Kikapcsolódni, szocializálódni, ismerkedni, eszmecserére...” (Timea)

„Édesanyáknak kikapcsolódás, tapasztalatcsere és néha vigasztalódás. Jó kizökkenni kicsit a hétköznapokból. A gyerkőcöknek jó móka, de ugyanakkor fejlődnek, tanulnak, barátkoznak. A babakorszak szép emlékekkel bővül(t).” (Csilla)

„Az a hely ahol az anyai gondok, illetve örömök a legfontosabbak és előtérbe kerülnek... amik a hétköznapokban otthon lehet eltörpülnek a család mindennapjai között... jó beszélni csak magunkról egy befogadó környezetben.” (Katalin)

Találkozásainkra nem csak az anyukákat és gyerekeket látjuk szívesen, jöhetnek apukák, nagyszülők, dadák. :)

Cím:

Utca: Zarah kids, Molnár Józsiás / 67

Irányítószám: 525400 / Kézdivásárhely - Targu-Secuiesc

Helyek:

Elérhetőség:

Weboldal:

Blog:

Facebook: www.facebook.com/bugocsigababamama/?ref=ts&fref=ts

» Hírfolyam

Hibajelentéshez kattintson ide!