Kézdivásárhely Infó Centrum

» Magunkról - Kézdi.Infó / Kézdivásárhely Infó Centrum

Magunkról - Kézdi.Infó / Kézdivásárhely Infó Centrum - A kézdi.infó egy hasznos kommunikációs eszköz, amely Kézdivásárhely és Felsőháromszék közösségének javára hivatott. Célja a helyi közösség tájékozódási lehetőségeinek fenntartása és bővítése, melyek hatékonyan legyenek hasznavehetők a lakosság számára.Bármi észrevétel, hiba vagy építő kritika/javaslat esetén küldhető ez innen, vagy email címünkre: centrum [kukac] kezdi [pont] info.A kézdi.infó alternatív kommunikációs csatornái megtalálhatók itt:- twitter.com/kezdiinfo- facebook.com/kezdiinfo- kezdi.info google plus- kezdi.info LinkedInKézdi.infó vektor logó PDF.

A kézdi.infó egy hasznos kommunikációs eszköz, amely Kézdivásárhely és Felsőháromszék közösségének javára hivatott. Célja a helyi közösség tájékozódási lehetőségeinek fenntartása és bővítése, melyek hatékonyan legyenek hasznavehetők a lakosság számára.

Bármi észrevétel, hiba vagy építő kritika/javaslat esetén küldhető ez innen, vagy email címünkre: centrum [kukac] kezdi [pont] info.

A kézdi.infó alternatív kommunikációs csatornái megtalálhatók itt:
- twitter.com/kezdiinfo
- facebook.com/kezdiinfo
- kezdi.info google plus

- kezdi.info LinkedIn

Kézdi.infó vektor logó PDF.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!