Kézdi.infó - Kézdi.Infó nyitvatartás

Kézdi.Infó nyitvatartás

» Fónyad Zsuzsa - Testszerviz

Fónyad Zsuzsa - Testszerviz

Utolsó frissítés: 2019-11-21 02:06:07

Célunk, hogy visszaállítsuk a test dinamikus egyensúlyi állapotát, amikor a test minden része külön-külön és együttesen is jól működik. A test tudja, hogy hogyan működik a test. Arra törekszik, hogy a legkisebb erőfeszítéssel a leghatékonyabban dolgozzon egy életen át. Minden olyan dolog, ami nem optimális azért van, mert a testben elromlott valami, ezáltal nem képes a legjobb teljesítményre.

A test optimális működése esetén az ember fizikai állapota kiváló kell, hogy legyen. A kor előre haladtával a szervezet ugyan öregszik, ugyanakkor nem szükségszerű, hogy ez túlsúllyal, stresszel, fáradékonysággal, panaszokkal, gyors romlással járjon.
Az ideálisan működő test energikus, súlya számára legmegfelelőbb, ki tudja magát pihenni és megfelelően szolgálja a személyt egész életében.
A testünk képes arra, hogy visszaállítsa a neki megfelelő állapotot és korrigálja saját magát.
Nem vagyunk egyformák, így a testünk sem az. Ezért mindenkinek személyre szabott programra van szüksége ahhoz, hogy elérje a számára megfelelő állapotot.
Minden az optimálistól eltérő testi tünet, a szervezet egyensúlyának felborulását jelzi. Ezeket megfelelően korrigálva ezt az egyensúlyt vissza lehet és kell is állítani!

A mi vállalkozásunk arra az igényre épít, hogy az emberek szeretnének jobb fizikai állapotba kerülni és ezért hajlandóak tenni is. Segítünk tájékozódni az egészséges életmód és táplálkozás adatainak tengerében és kiválasztan iügyfeleinknek azokat, melyek működnek a számukra. Ők jönnek rá, hogy mi a jó a testüknek.

Cím:

Utca: /

Irányítószám: 525400 / Kézdivásárhely - Targu-Secuiesc

Helyek:

» Hírfolyam

  • Nincs hír.

Hibajelentéshez kattintson ide!