Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» 1 éves a Kézdivásárhelyi Erdélyi Magyar Ifjak (EMI)

1 éves a Kézdivásárhelyi Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) - Ezúton szeretnénk köszönetünket nyilvánítani a Kézdivásárhelyi EMI szervezet minden tagjának, odaadó és önfeláldozó munkájáért, mely nélkül nem lett volna ilyen eredményes az elmúlt esztendő.Az elmúlt év sikerességét bizonyítja a szoros időpontokban szervezett kulturális előadásaink és az ifjúsági programjaink megrendezése, melyekkel célunk a kézdivásárhelyi lakosság, úgy idősebb, mint fiatalabb generációjának érdeklődését felkelteni a magyar kultúra megtartásának és támogatásának fontosságára. Minden évben szeretnénk újraszervezni nagy sikerű programjainkat, köztük az 'Adj, király, katonát!' vetélkedőt és a havonta megszervezésre kerülő, nagy sikerű táncházat.A fiataloknak szeretnénk más életszemléleti lehetőségeket feltárni, ne csak tudják, érezzék is, hogy ők magyarok és ezért tisztelniük kell a szülőföldjüket és soha ne szakadjanak el tőle. Ehhez illő, állandóan újuló, rajzpályázati témáink is segítségünkre vannak. Aktívan részt vettünk a Pro Historia rendezvénysorozatban, melyekből már négy témában is tartottak előadást Kézdivásárhelyen.Kis létszámú csapatunk kreatív és mindnyájan egyetértünk abban, hogy jobb adni, mint kapni, de ez a mi esetünkben nem teljesen igaz, hiszen az az elégtétel és boldogság, melyet átérzünk egy-egy sikeres szervezés után a legnagyobb ajándék, melyet szervezetünk valaha kaphat.Köszönettel,A Kézdivásárhelyi EMI vezetősége:Incze-Borbándi Johanna-Mária elnökForró Csaba Roland alelnökGyörbiró Emese tiszteletbeli alelnök

Ezúton szeretnénk köszönetünket nyilvánítani a Kézdivásárhelyi EMI szervezet minden tagjának, odaadó és önfeláldozó munkájáért, mely nélkül nem lett volna ilyen eredményes az elmúlt esztendő.
Az elmúlt év sikerességét bizonyítja a szoros időpontokban szervezett kulturális előadásaink és az ifjúsági programjaink megrendezése, melyekkel célunk a kézdivásárhelyi lakosság, úgy idősebb, mint fiatalabb generációjának érdeklődését felkelteni a magyar kultúra megtartásának és támogatásának fontosságára. Minden évben szeretnénk újraszervezni nagy sikerű programjainkat, köztük az "Adj, király, katonát!" vetélkedőt és a havonta megszervezésre kerülő, nagy sikerű táncházat.
A fiataloknak szeretnénk más életszemléleti lehetőségeket feltárni, ne csak tudják, érezzék is, hogy ők magyarok és ezért tisztelniük kell a szülőföldjüket és soha ne szakadjanak el tőle. Ehhez illő, állandóan újuló, rajzpályázati témáink is segítségünkre vannak. Aktívan részt vettünk a Pro Historia rendezvénysorozatban, melyekből már négy témában is tartottak előadást Kézdivásárhelyen.
Kis létszámú csapatunk kreatív és mindnyájan egyetértünk abban, hogy jobb adni, mint kapni, de ez a mi esetünkben nem teljesen igaz, hiszen az az elégtétel és boldogság, melyet átérzünk egy-egy sikeres szervezés után a legnagyobb ajándék, melyet szervezetünk valaha kaphat.

Köszönettel,
A Kézdivásárhelyi EMI vezetősége:
Incze-Borbándi Johanna-Mária elnök
Forró Csaba Roland alelnök
Györbiró Emese tiszteletbeli alelnök

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!