Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» 10. EMI-tábor

10. EMI-tábor - Az elmúlt hétvégén gyűlésezett az EMI-tábor szervezőinek 20 fős alapcsapata. Programtervet egyeztettünk, leosztottuk a feladatokat, és nagy lendülettel fogtunk neki a 10. EMI-tábor előszervezésének.Az idén augusztus 5. és 9. között zajló rendezvénynek immár harmadik alkalommal ad otthont borzonti Dorka Panzió területe. A koncertprogramról egyelőre annyit árulhatunk el, hogy számos meglepetést tartogat, ami pedig az előadásokat illeti, terveink szerint idén is kiemelt téma lesz az autonómia kérdése, és ezúttal még több külföldi szakértő lesz ott, hogy megossza velünk tapasztalatait.Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk, addig is keressetek bátran kérdéseitekkel, javaslataitokkal!A szervezők

Az elmúlt hétvégén gyűlésezett az EMI-tábor szervezőinek 20 fős alapcsapata. Programtervet egyeztettünk, leosztottuk a feladatokat, és nagy lendülettel fogtunk neki a 10. EMI-tábor előszervezésének.

Az idén augusztus 5. és 9. között zajló rendezvénynek immár harmadik alkalommal ad otthont borzonti Dorka Panzió területe. A koncertprogramról egyelőre annyit árulhatunk el, hogy számos meglepetést tartogat, ami pedig az előadásokat illeti, terveink szerint idén is kiemelt téma lesz az autonómia kérdése, és ezúttal még több külföldi szakértő lesz ott, hogy megossza velünk tapasztalatait.

Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk, addig is keressetek bátran kérdéseitekkel, javaslataitokkal!

A szervezők

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!