Zöld Nap Egyesület

» 10 tonna elektromos hulladék gyûlt be

10 tonna elektromos hulladék gyûlt be - A hulladék helye nem a lakásban van! Küldje el sétálni - címmel szerveztek a céhes városban szeptember 7-én nagyszabású elektronikai hulladékgyűjtési akciót, ahol 10 tonna elektromos hulladék gyűlt be.A gyűjtés célja, hogy a hulladékok minél nagyobb mértékben hasznosuljanak, illetve a környezetre, emberre veszélyt jelentő anyagokat ellenőrzött körülmények között kezeljük.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A város területén hat felállított gyűjtőponton (Kaszárnya előtti parkoló, Sportcsarnok, Szabadság utca, oroszfalvi kultúrotthon, szászfalusi kultúrotthon és a nyújtódi iskola) adhatta le Kézdivásárhely lakossága régi vagy meghibásodott elektromos készülékeit.Szombati nap több mint 140 televízió, 70 monitor, rengeteg háztartási kisgép hűtő, és mosógépet gyűjtöttek be az aktivisták.A szervezők köszönetet mondanak a Gosp Com Kft. vezetőségének és az embereknek akik segítettek járművel, hogy a lakosság leadási szándékát teljesíteni tudják.Szervezők: Rorec, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Gosp-Com kft és a Zöld Nap Egyesület

A hulladék helye nem a lakásban van! Küldje el sétálni - címmel szerveztek a céhes városban szeptember 7-én nagyszabású elektronikai hulladékgyűjtési akciót, ahol 10 tonna elektromos hulladék gyűlt be.
A gyűjtés célja, hogy a hulladékok minél nagyobb mértékben hasznosuljanak, illetve a környezetre, emberre veszélyt jelentő anyagokat ellenőrzött körülmények között kezeljük.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A város területén hat felállított gyűjtőponton (Kaszárnya előtti parkoló, Sportcsarnok, Szabadság utca, oroszfalvi kultúrotthon, szászfalusi kultúrotthon és a nyújtódi iskola) adhatta le Kézdivásárhely lakossága régi vagy meghibásodott elektromos készülékeit.
Szombati nap több mint 140 televízió, 70 monitor, rengeteg háztartási kisgép hűtő, és mosógépet gyűjtöttek be az aktivisták.

A szervezők köszönetet mondanak a Gosp Com Kft. vezetőségének és az embereknek akik segítettek járművel, hogy a lakosság leadási szándékát teljesíteni tudják.

Szervezők: Rorec, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Gosp-Com kft és a Zöld Nap Egyesület

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!