Flagellum Dei MC Székelyföld - Flagellum Dei MC Székelyföld

Flagellum Dei MC Székelyföld

» II. Székelyföldi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivál

II. Székelyföldi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivál - 2014. június 26-29 között a Székely Motoros Összefogás - a marosvásárhelyi Auld Cut MC, a kézdivásárhelyi Flagellum Dei MC, a székelyudvarhelyi Independent Eagles MC, a kászoni KMB Motors MC és a csíkszeredai Rebel Wolves M.C. - közös erővel ismét megszervezi a tavalyi év egyik legnagyobbá vált hazai motorostalálkozóját, a II. Székelyföldi Jótékonysági Motoros Találkozót és Rockfesztivált.A tavalyi sikerre való tekintettel idén négy napossá bővült a parti, a buli már a csütörtök esti koncerttel kezdetét veszi, a további napokon is számos, nagyszerű együttes, kiegészítő program, jó hangulat vár benneteket. Ez évben is Szentegyházán, a Szentegyháza GYöngye termálfürdő területén.2014 Június 26 - CsütörtökBig Man Band2014 Június 27 - PentékAlcoholicaIrigy HónaljmirigySelfish Murphy2014 Június 28 - SzombatDesperadoP.MobilPokolgépEgyéb programok:Hajcica Produkciós IrodaMotor SzépségversenyDisco SátorErotika SátorVetélkedőkhttps://www.facebook.com/events/710792932294055/

2014. június 26-29 között a Székely Motoros Összefogás - a marosvásárhelyi Auld Cut MC, a kézdivásárhelyi Flagellum Dei MC, a székelyudvarhelyi Independent Eagles MC, a kászoni KMB Motors MC és a csíkszeredai Rebel Wolves M.C. - közös erővel ismét megszervezi a tavalyi év egyik legnagyobbá vált hazai motorostalálkozóját, a II. Székelyföldi Jótékonysági Motoros Találkozót és Rockfesztivált.

A tavalyi sikerre való tekintettel idén négy napossá bővült a parti, a buli már a csütörtök esti koncerttel kezdetét veszi, a további napokon is számos, nagyszerű együttes, kiegészítő program, jó hangulat vár benneteket. Ez évben is Szentegyházán, a Szentegyháza GYöngye termálfürdő területén.

2014 Június 26 - Csütörtök
Big Man Band

2014 Június 27 - Penték
Alcoholica
Irigy Hónaljmirigy
Selfish Murphy

2014 Június 28 - Szombat
Desperado
P.Mobil
Pokolgép

Egyéb programok:
Hajcica Produkciós Iroda
Motor Szépségverseny
Disco Sátor
Erotika Sátor
Vetélkedők

https://www.facebook.com/events/710792932294055/

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!