Sportiroda

» 24 órás futás hatodszor!

24 órás futás hatodszor!  - Szeptember 19-én 450 személy vett részt a hatodik alkalommal megrendezett 24 órás futáson Kézdivásárhelyen.A Zöld Nap Egyesület és a városi sportiroda azzal a céllal szervezte meg e napot, hogy minél többen mozogjanak, sportoljanak és tegyenek bár egy kört egészségük érdekében. Az esős időjárás többször megzavarta a futókat, de ennek ellenére sem szakadt meg a lánc, folyamatosan szala dt valaki a Sinkovits stadion salakján.A jelenlévők mitegy 900 kilométert futottak a 24 óra alatt, a legfiatalabb sportoló János Zoé (1 éves és 3 hónapos), a legidősebb pedig Ferencz Gábor a maga 77 esztendejével. Több ízben csoportosan érkeztek a gyermekek, fiatalok és felnőttek: a legfiatalabbak a Csipkerózsika Óvodából jöttek, a legnépesebb csapattal Szigyártó Zsombor testnevelő tanár érkezett a Turóczi Mózes Általános Iskolából, továbbá jelen volt a Petőfi Sándor-, az Apor Péter - , a Bod Péter Tanítóképző diáksága tanári kisérettel, a KSE nagypályás labdarúgócsapata, a, Boldog Özséb Ifi csoportja, a Gábor Áron cserkészcsapat, a városi tűzoltóalakulat, a Nagy Mózes Iskolás Sportklub kézilabda szakosztálya, a sportiroda által működtetett atlétika csoport, a Bikák jégkorongosai, a Sporting Budo Karate Klub sportolói és a NMSK asztaliteniszezői.A legtöbb kört Szigyártó Áron és Kicsi Botond tette meg, ők 101 alkalommal kerülték meg a pályát, ami kevéssel több, mit 40 km fejenként.A megmozdulás hatására várhatóan a résztvevők közelebb érzik majd magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját; szívesen és gyakrabban űzik majd ezt a sportágat, valamint, látva a figyelemfelkeltő erőfeszítéseket, egészséges életmód kialakítására törekszenek. A résztvevők között ma délután 3 órakor  ajándékot fogunk kisorsolni a stadionban.Ezúton is köszönetet mondunk a Brooklyn KFT vezetőségének, a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóságnak, a Kovászna Megyei Tanács keretében működő Europe Direct Információs Központnak, a Communitas Alapítványnak és id. Kocsis Zoltánnak (Csernáton) a támogatásáért.Nem utolsó sorban megköszönjük a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal, A Manna Egyesület támogatását is.Gratulálunk minden résztvevőnek, akik eljött és hozzájárult a 24 órás futás sikerességéhez.Ráduly Attila (ZNE elnök)Kocsis Zoltán (sportiroda vezető, Kézdivásárhelyi Önkormányzat)

Szeptember 19-én 450 személy vett részt a hatodik alkalommal megrendezett 24 órás futáson Kézdivásárhelyen.


A Zöld Nap Egyesület és a városi sportiroda azzal a céllal szervezte meg e napot, hogy minél többen mozogjanak, sportoljanak és tegyenek bár egy kört egészségük érdekében. Az esős időjárás többször megzavarta a futókat, de ennek ellenére sem szakadt meg a lánc, folyamatosan szala dt valaki a Sinkovits stadion salakján.
A jelenlévők mitegy 900 kilométert futottak a 24 óra alatt, a legfiatalabb sportoló János Zoé (1 éves és 3 hónapos), a legidősebb pedig Ferencz Gábor a maga 77 esztendejével. Több ízben csoportosan érkeztek a gyermekek, fiatalok és felnőttek: a legfiatalabbak a Csipkerózsika Óvodából jöttek, a legnépesebb csapattal Szigyártó Zsombor testnevelő tanár érkezett a Turóczi Mózes Általános Iskolából, továbbá jelen volt a Petőfi Sándor-, az Apor Péter - , a Bod Péter Tanítóképző diáksága tanári kisérettel, a KSE nagypályás labdarúgócsapata, a, Boldog Özséb Ifi csoportja, a Gábor Áron cserkészcsapat, a városi tűzoltóalakulat, a Nagy Mózes Iskolás Sportklub kézilabda szakosztálya, a sportiroda által működtetett atlétika csoport, a Bikák jégkorongosai, a Sporting Budo Karate Klub sportolói és a NMSK asztaliteniszezői.
A legtöbb kört Szigyártó Áron és Kicsi Botond tette meg, ők 101 alkalommal kerülték meg a pályát, ami kevéssel több, mit 40 km fejenként.


A megmozdulás hatására várhatóan a résztvevők közelebb érzik majd magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját; szívesen és gyakrabban űzik majd ezt a sportágat, valamint, látva a figyelemfelkeltő erőfeszítéseket, egészséges életmód kialakítására törekszenek. A résztvevők között ma délután 3 órakor  ajándékot fogunk kisorsolni a stadionban.


Ezúton is köszönetet mondunk a Brooklyn KFT vezetőségének, a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóságnak, a Kovászna Megyei Tanács keretében működő Europe Direct Információs Központnak, a Communitas Alapítványnak és id. Kocsis Zoltánnak (Csernáton) a támogatásáért.

Nem utolsó sorban megköszönjük a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal, A Manna Egyesület támogatását is.
Gratulálunk minden résztvevőnek, akik eljött és hozzájárult a 24 órás futás sikerességéhez.

Ráduly Attila (ZNE elnök)
Kocsis Zoltán (sportiroda vezető, Kézdivásárhelyi Önkormányzat)

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!