Zöld Nap Egyesület

» 24 órát szaladtak a Kézdiszékiek

24 órát szaladtak a Kézdiszékiek - A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda újra megszervezte a céhes városban a 24 órás futást.Az ötödik alkalommal szervezett egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényen megközelítőleg 600 személy vett részt a céhes városból és környékéről, de érkeztek sportolók Sepsiszentgyörgyről és Budapestről is.Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhattak egyszerre. A szaladás ugyanakkor nagyon könnyen elérhető és 'zsebbarát' sportág. A megmozdulás hatására a résztvevők közelebb érezhették magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját.A résztvevők többsége a város oktatási intézményeiből érkeztek, továbbá a civilek mellett jelen voltak a Kézdivásárhelyi Sportegyesület(KSE) szakosztályai, a cserkészek, a rendőrök, a tűzoltók, a kangoo-s és zumbás lányok is.A legfiatalabb futó Barti Nóra volt (1 éves és 3 hónapos), míg a legidősebb Bajcsi Ildikó a maga 62 esztendejével. Nagy Norbert a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója futotta a legtöbb kört, aki 70-szer kerülte meg a pályát. Az esemény hangulatát este 7 órától a Pro Pectus Egyesület aerobikja tette színesebbé.A résztvevők között a szervezők ajándékokat sorsolnak ki 2012 június 20-án (szerda) 15 órától a Zöld Nap Egyesület szervezet székhelyén (33-as Udvartér, 1 szám ).Ezúton is köszönetet érdemel a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, a Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatal, a Tiszta Formák és a Communitas Alapítvány, a Mi-tu Ház, a Brooklyn és a Tekergő KFT a támogatásért.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Gayane Asatryan

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda újra megszervezte a céhes városban a 24 órás futást.
Az ötödik alkalommal szervezett egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényen megközelítőleg 600 személy vett részt a céhes városból és környékéről, de érkeztek sportolók Sepsiszentgyörgyről és Budapestről is.

Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhattak egyszerre. A szaladás ugyanakkor nagyon könnyen elérhető és "zsebbarát" sportág. A megmozdulás hatására a résztvevők közelebb érezhették magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját.

A résztvevők többsége a város oktatási intézményeiből érkeztek, továbbá a civilek mellett jelen voltak a Kézdivásárhelyi Sportegyesület(KSE) szakosztályai, a cserkészek, a rendőrök, a tűzoltók, a kangoo-s és zumbás lányok is.
A legfiatalabb futó Barti Nóra volt (1 éves és 3 hónapos), míg a legidősebb Bajcsi Ildikó a maga 62 esztendejével. Nagy Norbert a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója futotta a legtöbb kört, aki 70-szer kerülte meg a pályát. Az esemény hangulatát este 7 órától a Pro Pectus Egyesület aerobikja tette színesebbé.

A résztvevők között a szervezők ajándékokat sorsolnak ki 2012 június 20-án (szerda) 15 órától a Zöld Nap Egyesület szervezet székhelyén (33-as Udvartér, 1 szám ).

Ezúton is köszönetet érdemel a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, a Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatal, a Tiszta Formák és a Communitas Alapítvány, a Mi-tu Ház, a Brooklyn és a Tekergő KFT a támogatásért.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Gayane Asatryan

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!