Gyűjtemények Háza - Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

» III. Országos és nemzetközi papírszalvéta, kártyanaptár és telefonkártya kiállítás, börzével összekötve

III. Országos és nemzetközi papírszalvéta, kártyanaptár és telefonkártya kiállítás, börzével összekötve - Ünnepi megnyitó 2014. augusztus 29-én, pénteken 17 órai kezdettel a Gyűjtemények Házában, amelyre szerettel meghívjuk önt és meghívottait.

A Gyüjtemények Háza karöltve a Hobbi Cserebere Klub tagságával, és  Kézdivásárhely helyi tanácsa támogatásával 2014. augusztus 29-31. között, az Őszi Sokadalom keretén belül szervezik meg a III. Országos és nemzetközi papírszalvéta, kártyanaptár és telefonkártya kiállítást, ami börzével lesz összekötve.

E rendezvény keretén belül  látható lesz Mogyorósi István-né 'Teaszalon' című önálló kiállítása, a több mint 10 000 darabos teatasak gyűjteménye, és a tasakokból készült különböző alkotások. Magdus szívesen bemutatja a tűrögetés alapjait az érdeklődőknek.

A börze, csere-bere a 20. Udvartér, Gábor Áron tér felőli bejátartánál elhelyezett asztalokon történik augusztus 30-án és 31-én 8-19 óráig.

Belépti díj nincs.

Ünnepi megnyitó 2014. augusztus 29-én, pénteken 17 órai kezdettel a Gyűjtemények Házában, amelyre szerettel meghívjuk önt és meghívottait. A Gyüjtemények Háza karöltve a Hobbi Cserebere Klub tagságával, és Kézdivásárhely helyi tanácsa támogatásával 2014. augusztus 29-31. között, az Őszi Sokadalom keretén belül szervezik meg a III. Országos és nemzetközi papírszalvéta, kártyanaptár és telefonkártya kiállítást, ami börzével lesz összekötve. E rendezvény keretén belül látható lesz Mogyorósi István-né "Teaszalon" című önálló kiállítása, a több mint 10 000 darabos teatasak gyűjteménye, és a tasakokból készült különböző alkotások. Magdus szívesen bemutatja a tűrögetés alapjait az érdeklődőknek. A börze, csere-bere a 20. Udvartér, Gábor Áron tér felőli bejátartánál elhelyezett asztalokon történik augusztus 30-án és 31-én 8-19 óráig. Belépti díj nincs.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!