Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» III. Zabolai Népzene és Néptánc tábor

III. Zabolai Népzene és Néptánc tábor  - 2014 augusztus 5 és 9 között megszervezésre kerül a III. Zabolai Népzene és Néptánc tábor.
A tábor helyszínei a Zabolai Kultúrház, Teleház, Csángó Néprajzi Múzeum és a Mikes Kastély.

A sóvidéki táncok oktatói haladó szinten Tőkés Zsolt és párja (Háromszék Táncegyüttes), kezdőknek Both László és párja (Gyöngyharmat Táncegyüttes), gyermekeknek Lőrincz Hortenzia és Nyitrai Marianna.
A népdaloktatás Nyitrai Marianna feladata. Muzsikálnak Ábri Béla és zenekara (Háromszék), Nyitrai Tamás és zenekara (Budapest).

Mindezeken túl, hajnalig tartó táncmulatságok, kirándulás a székelypetőfalvi szaunához, szalonnasütés, bográcsolás, gyermekfoglalkozások, népi játékok, tudományos néprajzi előadások. 

Szállás és ellátás családoknál 7 EUR/Nap, a sátorhely ingyenes és napi három étkezés.
Költségek:
Magyarországról érkezőknek 250 RON (60EUR)
Nyugati vendégeknek 100 EUR
Erdélyből érkezőknek 150 RON

További információkért e-mailben az info@zabolaitanctabor.ro, telefon Gregor Roy Chowdhury 0040767051253, vagy Both László 0040757528887 számokon lehetséges.

2014 augusztus 5 és 9 között megszervezésre kerül a III. Zabolai Népzene és Néptánc tábor. A tábor helyszínei a Zabolai Kultúrház, Teleház, Csángó Néprajzi Múzeum és a Mikes Kastély. A sóvidéki táncok oktatói haladó szinten Tőkés Zsolt és párja (Háromszék Táncegyüttes), kezdőknek Both László és párja (Gyöngyharmat Táncegyüttes), gyermekeknek Lőrincz Hortenzia és Nyitrai Marianna. A népdaloktatás Nyitrai Marianna feladata. Muzsikálnak Ábri Béla és zenekara (Háromszék), Nyitrai Tamás és zenekara (Budapest). Mindezeken túl, hajnalig tartó táncmulatságok, kirándulás a székelypetőfalvi szaunához, szalonnasütés, bográcsolás, gyermekfoglalkozások, népi játékok, tudományos néprajzi előadások. Szállás és ellátás családoknál 7 EUR/Nap, a sátorhely ingyenes és napi három étkezés. Költségek: Magyarországról érkezőknek 250 RON (60EUR) Nyugati vendégeknek 100 EUR Erdélyből érkezőknek 150 RON További információkért e-mailben az info@zabolaitanctabor.ro, telefon Gregor Roy Chowdhury 0040767051253, vagy Both László 0040757528887 számokon lehetséges.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!