2016. december 24-én szombaton,a 32. Party Session kerül megszervezésre az Art Caffe pincében. Akik szeretnének minőségi zenére bulizna azoknak ott helyük.

A buli alatt elsőként KVARK zenél, aki bemelegítőként house-t tesz. Utána RP drum-and-bass-os fellépése következik.
Majd éjfél után ugyancsak KVARK veszi át a DJ pultot, technoval tartva a szintet hajnalig.

Kvark sepsiszentgyörgyi DJ, zenész. A projekt 2016 elején született meg, viszont 2012 óta mixel és komponál elektronikus zenét, és már korábban felkeltette érdeklődését a zene világa, 2007 óta gitározik is. DJ szettjei többnyire a house és techno széles skáláján mozognak, egy utazást biztosítva az említett stílusok szelektív, igényes válogatásából. Emellett sok különböző műfaji hatás érte, szinte bármilyen stílusban tud találni valami érdekeset, inspirálót, ezért gyakran felbukkannak más elemek is a zenéjében, beleolvaszta az említett stílusokba. Kompozícióinak legfőbb konceptje és célja az elektronikus zene és az élő elemek, főképp az ambient és pszichedelikus gitárhangzások kölcsönhatásba hozása. Jelenleg egy saját dalokból álló élő szetten dolgozik.

https://soundcloud.com/kvarkofficial/kvark-modulations

RP, néhányszor zenélt az általunk szervezett bulikon, ezzel is megmutatva, hogy helyt áll a hangulatteremtés és közönsége előtt.
Úgy öt éve mixel otthon hobbiból és zeneszeretetből, házibulikon is zenélte át néhányszor az éjszakát.
Már gyerekkorában rajongott a rap, hip-hop, punk-rock, breaks, drum and bass zenei stílusokért.
Mixelni inkább a drum and bass színes világából szeret, atmospheric dnb, jump up dnb, drill and bass, jungle, liquid és funk dnb stílusok vannak a repertoárjában. A zenét imádja mixelni, mindemellett megtudja mozgatni közönségét és ez örömmel tölti el. Terveitől nem áll messze az sem, hogy elismert DJ legyen egy napon.



Az eseményre a hozzászólók között két darab belépőt sorsolunk ki 2016 december 24-én délben 12 órakor.

FB esemény
https://www.facebook.com/events/1270546902984687