Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» 3x3 elleni kosárlabda világbajnokság kézdivásárhelyi szerepléssel

3x3 elleni kosárlabda világbajnokság kézdivásárhelyi szerepléssel - A hétvégén zajlott Barcelonában a 3x3 elleni kosárlabda világbajnokság amelyen reszt vett az U18-as kategóriában a román válogatott és amelynek egyik oszlopos tagja volt a jelenleg Pécsen kosárlabdázó kézdivásárhelyi Demeter Hanna is. A bajnokság végén a román válogatott a 12-ik helyen végzett.Eredmények: 8-7 Kanadával, 12-10 Angliával, 9-13 Ausztráliával, 21-0 Tunéziával, 17-11 Andoraval,  3-21 Litvániával.A világverseny győztese az USA, második Spanyolország,  harmadik Ausztrália és negyedik Olaszország csapatai lettek. A román válogatott: Bianca Blanaru (Temesvár), Alexandra Dumitrache  (Olimpia Bukarest), Lache Vanessa (Olimpia Bukarest) és Demeter Hanna (PEAC Pécs)

A hétvégén zajlott Barcelonában a 3x3 elleni kosárlabda világbajnokság amelyen reszt vett az U18-as kategóriában a román válogatott és amelynek egyik oszlopos tagja volt a jelenleg Pécsen kosárlabdázó kézdivásárhelyi Demeter Hanna is. A bajnokság végén a román válogatott a 12-ik helyen végzett.

Eredmények: 8-7 Kanadával, 12-10 Angliával, 9-13 Ausztráliával, 21-0 Tunéziával, 17-11 Andoraval,  3-21 Litvániával.
A világverseny győztese az USA, második Spanyolország,  harmadik Ausztrália és negyedik Olaszország csapatai lettek.

A román válogatott: Bianca Blanaru (Temesvár), Alexandra Dumitrache  (Olimpia Bukarest), Lache Vanessa (Olimpia Bukarest) és Demeter Hanna (PEAC Pécs)

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!