Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» 4000. magyar állampolgársági kérelmező Kézdiszéken

4000. magyar állampolgársági kérelmező Kézdiszéken - Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdiszéki irodájában november 26-án, hétfőn lezárták a magyar állampolgársági kérelmet tartalmazó négyezredik iratcsomót.A négyezredik kérelmező a csernátoni Lőrincz László, aki egyedül kérvényezi a magyar állampolgárságot ősei iránti kötelességből és azért, mert úgy érzi, hogy ezáltal a magyarságérzetét is erősíti. Johann Taierling, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács alelnöke, aki egyben az Erdélyi Magyar Néppárt kézdiszéki képviselőjelöltje adta át az irattartó mellé az elismerő oklevelet valamint a virágcsokrot és gratulált az ügyfélnek.A nyilvánosságot megragadva ezúton is üzenjük a honosítás iránt érdeklődő kézdiszékieknek, hogy szeretettel várjuk őket hétfőn és kedden 15-20 óra között, valamint szerdán, csütörtökön, pénteken 9-15 óra között a Kézdivásáhelyi EMNT irodában (Gábor Áron tér 13/2 szám alatt, a Siculus rádió szomszédságában).

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdiszéki irodájában november 26-án, hétfőn lezárták a magyar állampolgársági kérelmet tartalmazó négyezredik iratcsomót.
A négyezredik kérelmező a csernátoni Lőrincz László, aki egyedül kérvényezi a magyar állampolgárságot ősei iránti kötelességből és azért, mert úgy érzi, hogy ezáltal a magyarságérzetét is erősíti. Johann Taierling, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács alelnöke, aki egyben az Erdélyi Magyar Néppárt kézdiszéki képviselőjelöltje adta át az irattartó mellé az elismerő oklevelet valamint a virágcsokrot és gratulált az ügyfélnek.
A nyilvánosságot megragadva ezúton is üzenjük a honosítás iránt érdeklődő kézdiszékieknek, hogy szeretettel várjuk őket hétfőn és kedden 15-20 óra között, valamint szerdán, csütörtökön, pénteken 9-15 óra között a Kézdivásáhelyi EMNT irodában (Gábor Áron tér 13/2 szám alatt, a Siculus rádió szomszédságában).

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!