Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» 450 parkolóhely válik fizetőssé Kézdivásárhelyen január 20-tól

450 parkolóhely válik fizetőssé Kézdivásárhelyen január 20-tól - 450 parkolóhely válik fizetőssé: a Gábor Áron téren, valamint az Ady Endre, Dózsa György, Szabadság, Kossuth Lajos, Petőfi Sándor, Márton Áron, Szőcs József és Függetlenség utcákban. Munkanapokon 8 és 17 óra között fél óra parkolásért 1 lejt, egy óráért 2 lejt kell fizetni, a napijegy 8 lejbe kerül. A havi bérlet 35, a negyedévi 90 lej, a félévi 160, az éves pedig 290 lejbe kerül. A szabálysértő, parkolójegy nélküli autókat lebilincselik, amennyiben a tulajdonos nem fizeti ki 48 órán belül a 60 lejes büntetést, a járművet elszállítják. Van arra is lehetőség, hogy saját bérelt parkolóhelyet vásároljon az autótulajdonos, amit számára megjelölnek és más nem használhatja, ez 300 lejbe kerül egy hónapra. A többi díjért a város összes fizetős területén parkolhat a járműtulajdonos. Nem lesz fizetős a parkolás a tömbháznegyedekben, ahol továbbra is bérelhetők a már kijelölt és nyilvántartásba vett parkolóhelyek.Fizetőssé válik a parkolás Kézdivásárhelyen január 20-tól, ugyanis várhatóan akkor szereli fel a City Parking Kft. nevű cég az automatákat. Az információkért ezután ehhez a céghez kell fordulni, aki várhatóan az előbb említett időponttól kezdve kezdi meg működését a városban, székhelye a Petőfi Sándor utcában lesz, a volt Asirom helyén.

450 parkolóhely válik fizetőssé: a Gábor Áron téren, valamint az Ady Endre, Dózsa György, Szabadság, Kossuth Lajos, Petőfi Sándor, Márton Áron, Szőcs József és Függetlenség utcákban. Munkanapokon 8 és 17 óra között fél óra parkolásért 1 lejt, egy óráért 2 lejt kell fizetni, a napijegy 8 lejbe kerül. A havi bérlet 35, a negyedévi 90 lej, a félévi 160, az éves pedig 290 lejbe kerül. A szabálysértő, parkolójegy nélküli autókat lebilincselik, amennyiben a tulajdonos nem fizeti ki 48 órán belül a 60 lejes büntetést, a járművet elszállítják. Van arra is lehetőség, hogy saját bérelt parkolóhelyet vásároljon az autótulajdonos, amit számára megjelölnek és más nem használhatja, ez 300 lejbe kerül egy hónapra. A többi díjért a város összes fizetős területén parkolhat a járműtulajdonos. Nem lesz fizetős a parkolás a tömbháznegyedekben, ahol továbbra is bérelhetők a már kijelölt és nyilvántartásba vett parkolóhelyek.

Fizetőssé válik a parkolás Kézdivásárhelyen január 20-tól, ugyanis várhatóan akkor szereli fel a City Parking Kft. nevű cég az automatákat. Az információkért ezután ehhez a céghez kell fordulni, aki várhatóan az előbb említett időponttól kezdve kezdi meg működését a városban, székhelye a Petőfi Sándor utcában lesz, a volt Asirom helyén.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!