Kézdivásárhely Infó Centrum

» 7.ik országos IKE Sportnapok Kézdivásárhelyen

7.ik országos IKE Sportnapok Kézdivásárhelyen - Az Erdélyi Ifjúsági Keresztyén Egyesület és Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája április 9-11. között szervezi meg az országos IKE-Sportnapokat a céhes városban.E hétvégére olyan ifi-, IKE-csoportokat várunk, amelyeknek tagjai szeretnek sportolni, játszani, vetélkedni.A résztvevők összemérhetik tudásukat és ügyességüket a következő sportágakban:- kosárlabda (5 fő/csapat)- labdarúgás (minifoci: 5+1 fő/csapat)- kézilabda (6+1 fő/csapat)- röplabda (5fő/csapat)- lábtenisz (páros)- asztalitenisz (egyéni)- tollaslabda- atlétika (800 és 1000 méter)- sakkÉrdeklődni, jelentkezni a sportnapokra március 26-ig lehet a kolozsvári IKE- irodán (tel: 0744670769), vagy a kocsiszo@yahoo.com levelezőcímen.Szeretettel várjuk a mozogni-, kikapcsolódni vágyó ifjakat!Kocsis Zoltán sportiroda vezető

Az Erdélyi Ifjúsági Keresztyén Egyesület és Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája április 9-11. között szervezi meg az országos IKE-Sportnapokat a céhes városban.
E hétvégére olyan ifi-, IKE-csoportokat várunk, amelyeknek tagjai szeretnek sportolni, játszani, vetélkedni.

A résztvevők összemérhetik tudásukat és ügyességüket a következő sportágakban:
- kosárlabda (5 fő/csapat)
- labdarúgás (minifoci: 5+1 fő/csapat)
- kézilabda (6+1 fő/csapat)
- röplabda (5fő/csapat)
- lábtenisz (páros)
- asztalitenisz (egyéni)
- tollaslabda
- atlétika (800 és 1000 méter)
- sakk
Érdeklődni, jelentkezni a sportnapokra március 26-ig lehet a kolozsvári IKE- irodán (tel: 0744670769), vagy a kocsiszo@yahoo.com levelezőcímen.
Szeretettel várjuk a mozogni-, kikapcsolódni vágyó ifjakat!

Kocsis Zoltán sportiroda vezető

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!