8. Sapixel Nemzetközi Fotópályázat - 2023 - látomások (night visions) és rossznak lenni (be bad).

8. alkalommal hirdeti meg nemzetközi fotópályázatát Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat és a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara. Az idei verseny témái: látomások (night visions) és rossznak lenni (be bad). A kiírásra tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet be pályamunkát a világ bármely pontjáról. A pályamunkákat kizárólag elektronikus formában a pályázat oldalán lehet beküldeni.

A pályamunkák beküldésének határideje 2023. február 1. A jelentkezéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak az említett oldalon.

A Sapixel fontosságára hívja fel a figyelmet az elmúlt években beérkezett pályázatok mennyisége (bővebben itt és itt): öt kontinensről és több mint 40 országból érkeztek pályamunkák elbírálásra, például Magyarországról, Romániából, Szlovéniából, Indiából, Németországból, Horvátországból, Portugáliából, Ausztráliából, Kínából, Kanadából, Dél-Afrikából, Egyesült Államokból stb.

Az eredményhirdetés egy személyes jelenléttel zajló ünnepséggel zárul, ahol sor kerül a legjobbnak ítélt munkák kiállítására.

A résztvevő a pályázati anyag elküldésével elfogadja a pályázat feltételeit, és hozzájárul ahhoz, hogy a szervezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban és kiállításokban képeit térítésmentesen felhasználják.