Pro Pectus Egyesület - Pro Pectus

Pro Pectus

» A Család Nemzetközi napja - VEDD AZ AKADÁLYT

A Család Nemzetközi napja - VEDD AZ AKADÁLYT - Május 15. kedden 16-20 óra között a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár udvarán a CSALÁD NEMZETKÖZI NAPJA 'VEDD AZ AKADÁLYT!'.A szabadtéri programja a bizonytalan időjárás miatt június 12-re halasztódik.A PRO PECTUS EGYESÜLET alapvető feladatának tekinti a gyermek olyan irányú nevelését, aminek következtében az egészséges életmódra, testi épség védelmére, óvására tanítjuk, valamint hangsúlyt fektetünk a testi, lelki, szellemi erőforrásainak növelésére, edzésére.Valljuk, hogy ebben nagy szerepe van a modellkövetésnek, a mintának. Céljaink elérése érdekében együtt cselekvésre hívjuk meg a családokat, hogy mozgásba lendülve, gyerekeikkel együttjátszva küzdjék le az előkészített szabadtéri játékok apró akadályait, amelyeket úgy válogattunk össze, hogy a nyárra ötletként is magukkal vihetik.A családok nem csak játékötlettel gazdagodhatnak, hanem gyermeknevelési praktikákkal is, hisz meghívottjaink Papp Adolf (szociális szakértő, családterapeuta) és Balázs Réka (pedagógus) egy érdekes előadással készülnek 17 órától, Hatékony gyermeknevelés a családi akadályokban címmel.Az eseményre a Pro Pectus Egyesület a Gábor Áron tér 13. székhelyére várja a szülőket, érdeklődőket.Minden kézdivésárhelyi és környékbeli családot szeretettel várunk, vegyük együtt az akadályokat!

Május 15. kedden 16-20 óra között a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár udvarán a CSALÁD NEMZETKÖZI NAPJA "VEDD AZ AKADÁLYT!".

A szabadtéri programja a bizonytalan időjárás miatt június 12-re halasztódik.

A PRO PECTUS EGYESÜLET alapvető feladatának tekinti a gyermek olyan irányú nevelését, aminek következtében az egészséges életmódra, testi épség védelmére, óvására tanítjuk, valamint hangsúlyt fektetünk a testi, lelki, szellemi erőforrásainak növelésére, edzésére.

Valljuk, hogy ebben nagy szerepe van a modellkövetésnek, a mintának. Céljaink elérése érdekében együtt cselekvésre hívjuk meg a családokat, hogy mozgásba lendülve, gyerekeikkel együttjátszva küzdjék le az előkészített szabadtéri játékok apró akadályait, amelyeket úgy válogattunk össze, hogy a nyárra ötletként is magukkal vihetik.

A családok nem csak játékötlettel gazdagodhatnak, hanem gyermeknevelési praktikákkal is, hisz meghívottjaink Papp Adolf (szociális szakértő, családterapeuta) és Balázs Réka (pedagógus) egy érdekes előadással készülnek 17 órától, Hatékony gyermeknevelés a családi akadályokban címmel.

Az eseményre a Pro Pectus Egyesület a Gábor Áron tér 13. székhelyére várja a szülőket, érdeklődőket.

Minden kézdivésárhelyi és környékbeli családot szeretettel várunk, vegyük együtt az akadályokat!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!