Sportiroda

» A Gyerekolimpia eredményei

A Gyerekolimpia eredményei - Kézdivásárhely Önkormányzatának sportirodája, a KSE-, NMSK kosárlabda szakosztályai, a Sicul Baschet egyesület szervezésében január 31.-én Gyerekolimpiára került sor a céhes város sportcsarnokában. Jelen voltak a város általános iskolái.Közel háromórás küzdelem után legtöbb pontot (36) a Petőfi Sándor Iskola alsótagozatosai gyűjtöttek össze, őket követték a Molnár Józsiás tanulói, harmadikként a Nagy Mózes gyerekei végeztek, és negyedikként a Turóczi Mózes Általános Iskola.Köszönetet mondunk a Tündér Ilona ruhakölcsönzőnek támogatásáért.Képek az eseményről a facebook kezdisport oldalán találhatóak.

Kézdivásárhely Önkormányzatának sportirodája, a KSE-, NMSK kosárlabda szakosztályai, a Sicul Baschet egyesület szervezésében január 31.-én Gyerekolimpiára került sor a céhes város sportcsarnokában. Jelen voltak a város általános iskolái.

Közel háromórás küzdelem után legtöbb pontot (36) a Petőfi Sándor Iskola alsótagozatosai gyűjtöttek össze, őket követték a Molnár Józsiás tanulói, harmadikként a Nagy Mózes gyerekei végeztek, és negyedikként a Turóczi Mózes Általános Iskola.

Köszönetet mondunk a Tündér Ilona ruhakölcsönzőnek támogatásáért.
Képek az eseményről a facebook kezdisport oldalán találhatóak.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!