A Háromszék Táncegyüttes előadásai a pápalátogatás és a pünkösdi búcsú közti időszakban Gyergyócsomafalván, Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön

A Háromszék Táncegyüttes a pápalátogatás és a pünkösdi búcsú közötti héten Gyergyócsomafalván, Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön is tervez előadásokat.

Június 2-án, vasárnap délután Gyergyócsomafalván lép fel a Háromszék Táncegyüttes, a Világhírű Redever című gyerekelőadásával. A népszerű produkció 17:00 órától a Borsos Miklós Művelődési Házban lesz látható.

Június 3-án, hétfőn 19:00 órától Csíkszeredában, a Városi Művelődési Házban is színpadra lép a társulat, itt a Mundruc című táncszínházi előadást mutatják be. A Könczei Árpád rendezte produkciót a Hargitai Megyenapok keretében tekintheti meg a közönség. (A műsorra jegyeket a Csíki Mozi jegypénztárában és a https://www.bilete.ro/mundruc/mundruc-03-iun-2019/ linken lehet váltani.)

Ezt követően június 4-én, kedden 19:00 órai kezdettel Sepsiszentgyörgyön is látható lesz a Mundruc című produkció, majd június 5-én, szerdán 18:00 órától a Vágják az erdei utat… című folklórelőadását tűzi műsorra az együttes. A sepsiszentgyörgyi fellépések esetében a helyszín a Háromszék Táncstúdió, jegyek elővételben a Központi Jegyirodában kaphatók.