Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» A háromszéki lányok szereplése az U16-os EB-én

A háromszéki lányok szereplése az U16-os EB-én - Litvánia győzelmével zárult Tallinban az U16-os lány EB. A Litvánok a döntőben Bulgáriát múlták felul 86-73-ra.A bronzérmet a Lettország válogatottja nyerte Portugália ellenében.A három háromszéki lányt is felvonultató Román ifiválogatott a 14-ik helyen végzett. A válogatott legjobb játékosa a kézdivásárhelyi Lénárt Paula volt, aki egyben az Eb legjobb lepattanószerzője lett mérkőzésenként 12,7  átlaggal. Paula az EB-én készült statisztika szerint több kategóriában is remekelt. A pontszerzésben a Román válogatott legeredményesebb játékosa volt 13,3 pont / mérkőzés átlaggal (EB-én a 13-ik), ugyanakkor Paula vezeti a 2 pontos mezőnykosarak hatékonysági listáját, ugyanis 54 próbálkozásból 34-szer betalált (63%),  a büntetődobásoknál a negyedik 75,8 %-al, és o érte el az EB-én legtöbb dupla-duplát (több mint 10 kosár és 10 lepattanó), ugyanis a 7 mérkőzésből 6-szor duplázott.A mezőnyben szerzett labdáknál is remekelt a 2.-ik lett 3.6-os átlaggal.Volt Paulának egy 'negatív' teljesítménye is ugyanis mérkőzésenként  3.6 személyi hibát követett el, ezert három mérkőzésen is ki kellett szálljon 5-5 személyi hiba miatt.

Litvánia győzelmével zárult Tallinban az U16-os lány EB. A Litvánok a döntőben Bulgáriát múlták felul 86-73-ra.
A bronzérmet a Lettország válogatottja nyerte Portugália ellenében.
A három háromszéki lányt is felvonultató Román ifiválogatott a 14-ik helyen végzett.
A válogatott legjobb játékosa a kézdivásárhelyi Lénárt Paula volt, aki egyben az Eb legjobb lepattanószerzője lett mérkőzésenként 12,7  átlaggal. Paula az EB-én készült statisztika szerint több kategóriában is remekelt. A pontszerzésben a Román válogatott legeredményesebb játékosa volt 13,3 pont / mérkőzés átlaggal (EB-én a 13-ik), ugyanakkor Paula vezeti a 2 pontos mezőnykosarak hatékonysági listáját, ugyanis 54 próbálkozásból 34-szer betalált (63%),  a büntetődobásoknál a negyedik 75,8 %-al, és o érte el az EB-én legtöbb dupla-duplát (több mint 10 kosár és 10 lepattanó), ugyanis a 7 mérkőzésből 6-szor duplázott.
A mezőnyben szerzett labdáknál is remekelt a 2.-ik lett 3.6-os átlaggal.
Volt Paulának egy "negatív" teljesítménye is ugyanis mérkőzésenként  3.6 személyi hibát követett el, ezert három mérkőzésen is ki kellett szálljon 5-5 személyi hiba miatt.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!