A házszentelés beosztása 2016 – 2017

2016 - December 27, kedd
1. LELKIPÁSZTOR: a Rózsa u. tömbházak a Stadion u.-tól kezdődően, ezután az Ojtoz utcák tömbházai, amíg nem találkozik a két lelkipásztor.
2. LELKIPÁSZTOR:: a Stadion u. magánházaitól kezdve a Nicolae Bălcescu utca bal és jobb oldal, majd – a 71. udvartér. Onnan a N. Bălcescu u. bal oldalán a Petőfi S. utcáig, visszakanyarodva a bal oldalon, befejezve az Ojtoz utcák tömbházainál.

2016 - December 28, szerda
1. LELKIPÁSZTOR: Szabadság utca tömbházai: páratlan számok 1-3-5... – majd a páros számok visszafelé, amíg a lelkipásztorok találkoznak.
2. LELKIPÁSZTOR: Szabadság utca tömbházai: páros számok: 2-4-6, majd az Óvoda u. garzon és tömbházak, utána a Szabadság 8-10-12... amíg a lelkipásztorok találkoznak.

2016 - December 29,csütörtök
1. LELKIPÁSZTOR: A Gyárak u. garzonok a Béke utcától, majd a Gyárak u. tömbházai a December 1 felé, majd a December 1 tömbházai, amíg a lelkipásztorok találkoznak.
2. LELKIPÁSZTOR: Új út magánházak az Eminescu utcától, majd Új út tömbházai, ezután a December 1 u. tömbházai a Csernátoni úttól a gyárak felé.

2017 - Január 2, hétfő
1. LELKIPÁSZTOR:: A templomtól a Dózsa György utca bal oldalán a Dec. 1 utcáig, Achim András u. a bal oldalon magánházak, tömbházak, garzon.
2. LELKIPÁSZTOR: A templomtól a Dózsa György utca jobb oldalán a Dec. 1 utcáig: a Holland tömbházak, Eminescu u. (a Dózsa Gy. utcától a Csernátoni út felé)

2017 - Január 3, kedd
1. LELKIPÁSZTOR: A templomunktól indulunk Csernáton felé a Petőfi Sándor utca lakásai és tömbházai a bal oldalon, majd vissza a Stadiontól a Petőfi S. u. bal oldalán, a 70-73-as udvarterek, aztán vissza a Petőfi Sándor u. bal oldalán a templomig.
2. LELKIPÁSZTOR: A templomtól indulva, a Bethlen Gábor utca tömbházai, ezt követik az Építők u. – majd Tudor Vladimirescu u. tömbházai és a Bethlen Gábor u. magánházai. Innen a Bethlen G. u. magánházai (a Petőfi S. utcától kezdődően) és a Tudor Vladimirescu u. magánházai és tömbházai, amíg a lelkipásztorok nem találkoznak.

2017 - Január 4, szerda
1. LELKIPÁSZTOR: A Csernátoni út tömbház és magánlakásai bal oldallal kezdődően (Csernáton felé) a benzinkutakon túl a villanytelepig, majd a jobb oldalon vissza (a város felé bal oldal).
2. LELKIPÁSZTOR: Fecske u. majd a Hóvirág utca tömbházai. Innen a Csernátoni út jobb oldalán (a Stadiontól kézdve Csernáton felé).

2017 - Január 5, csütörtök
1. LELKIPÁSZTOR: Ady Endre tömbházaknál kezdve, vissza a templom felé a jobb oldalon, majd a körforgalomtól vissza az Ady E. u. jobb oldalán, a Kossuth L. – Szacsvai J. - 36-os udvartér – Turóczi Mózes – Tóth Sámuel utcák lakásai, majd a Szél u és a Purczell utca, amíg a lelkipásztrok találkoznak.
2. LELKIPÁSZTOR: Molnár Józsiás utca (a Csernátoni úttól a Dózsa György u. felé) mindkét oldalon, majd a Béke utca bal oldala .– Szőcs József u. – Villák u. – Fenyves u. – Barabás Miklós u. – 37-38-72 udvarterek, amíg a lelkipásztrok találkoznak

JANUÁR 7, SZOMBAT PÓTHÁZSZENTELÉS: akik kimaradtak valamilyen okból. Kérjük, hogy jelezzék a pontos címmel együtt a plébániahivatalban, akár telefonon, vagy e-mailben is!


BOLDOG ÖZSÉB RÓMAI KATOLIKUS PLÉBÁNIA – KÉZDIVÁSÁRHELY
RO – 525400 Tg. Secuiesc, Str. Vântului Nr. 7, Jud. Covasna, Tel/Fax: 0267-365 089
Web: www.boldogozseb.ro E-mail: plebania@boldogozseb.ro