Gyűjtemények Háza - Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

» A Hobbi Csere-bere Klub harmadik országos és nemzetközi kiállítás

A Hobbi Csere-bere Klub harmadik országos és nemzetközi kiállítás - A Hobbi Csere-bere megrendezi Augusztus 28-31 között Kézdivásárhelyen a harmadik országos és nemzetközi kártyanaptár, papírszalvéta és telefonkártya kiállítást a Gyűjtemények Házának nagy termében (20. Udvartér 1. sz.), amely börzével van összekötve. A kiállításon bárki kiállíthat kártyanaptárt, papírszalvétát, telefonkártyát, tételenként 50-darbos arányban, amit 2014. VIII. 28.-án 15 óráig elő kell készítenie a teremben.A kiállítandó anyagnak helyet előző értesítés, foglalás után biztosítunk.A kiállítás ünnepi megnyitójára 2014. VIII. 29.-én, pénteken 17 órakor kerül sor, ami majd börzével folytatódik. A kiállítási terem használata díjtalan a kiállítóknak.Szállásfoglalás és egyéb információért, Beke Ernő úrnál e-mailben (ernobeke@yahoo.com), vagy a 0744202702-es telefonszámán lehet érdeklődni.Szeretettel várnak minden gyűjtőtársat és érdeklődőt.

A Hobbi Csere-bere megrendezi Augusztus 28-31 között Kézdivásárhelyen a harmadik országos és nemzetközi kártyanaptár, papírszalvéta és telefonkártya kiállítást a Gyűjtemények Házának nagy termében (20. Udvartér 1. sz.), amely börzével van összekötve. A kiállításon bárki kiállíthat kártyanaptárt, papírszalvétát, telefonkártyát, tételenként 50-darbos arányban, amit 2014. VIII. 28.-án 15 óráig elő kell készítenie a teremben.

A kiállítandó anyagnak helyet előző értesítés, foglalás után biztosítunk.

A kiállítás ünnepi megnyitójára 2014. VIII. 29.-én, pénteken 17 órakor kerül sor, ami majd börzével folytatódik. A kiállítási terem használata díjtalan a kiállítóknak.

Szállásfoglalás és egyéb információért, Beke Ernő úrnál e-mailben (ernobeke@yahoo.com), vagy a 0744202702-es telefonszámán lehet érdeklődni.

Szeretettel várnak minden gyűjtőtársat és érdeklődőt.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!