Sportiroda

» A II.-ik Háromszéki Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokság eredményei

A II.-ik Háromszéki Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokság eredményei - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája és a Nagy Mózes Sportklub asztalitenisz szakosztálya II. alkalommal szervezte meg december 13-án a Háromszéki Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokságát.Esztelnekről, Maksáról, Mikóújfaluból, Nagybaconból, Nagyajtáról és Kézdivásárhelyről érkeztek erre a megmérettetésre polgármesterek, tanácsosok és önkormányzati alkalmazottak egyaránt.Az eredmények:I. Szőcs János - EsztelnekII. Keresztes Attila - MikóújfaluIII. Szőcs Tibor - EsztelnekA torna legidősebb játékosa Köntzey József (Esztelnek).Gratulálunk a nyerteseknek és a résztvevőknek.

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája és a Nagy Mózes Sportklub asztalitenisz szakosztálya II. alkalommal szervezte meg december 13-án a Háromszéki Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokságát.
Esztelnekről, Maksáról, Mikóújfaluból, Nagybaconból, Nagyajtáról és Kézdivásárhelyről érkeztek erre a megmérettetésre polgármesterek, tanácsosok és önkormányzati alkalmazottak egyaránt.

Az eredmények:
I. Szőcs János - Esztelnek
II. Keresztes Attila - Mikóújfalu
III. Szőcs Tibor - Esztelnek

A torna legidősebb játékosa Köntzey József (Esztelnek).
Gratulálunk a nyerteseknek és a résztvevőknek.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!