Kézdivásárhely Infó Centrum

» A kézdi.infó online vásárlási szolgáltatása

A kézdi.infó online vásárlási szolgáltatása - A kézdi.infó egy hasznos kommunikációs eszköz. Ingyenes, közösségi, lokális, mobil.A kézdi.infó a helyi közösség irányába az ingyenes közszolgálati szolgáltatások mellett bővül ki online vásárlási szolgáltatásával. Hamarosan a helyi termelők, kereskedők és szolgáltatók, intézmények ingyen vehetik igénybe termékeik, szolgáltatásaik ingyenes bemutatását és ezek online rendelését.Kiknek szól ez? Tej-, hús-, zöldség-gyümölcs -termelőknek, pékségek, helyi termelők, szolgáltatások, vendéglátás, üzletek, kiskereskedők részére.Kövesse ezt az oldalt, ahol az utasítások, tennivalók az online vásárlásra lepésről lepésre megtalálhatók.Mindez Kézdivásárhely és Felsőháromszék közösségének javára hivatott.Javaslata, észrevétele ezekkel kapcsolatban fontos - írja meg kapcsolati oldalunkon vagy hozzászólásbán itt.

A kézdi.infó egy hasznos kommunikációs eszköz. Ingyenes, közösségi, lokális, mobil.

A kézdi.infó a helyi közösség irányába az ingyenes közszolgálati szolgáltatások mellett bővül ki online vásárlási szolgáltatásával. Hamarosan a helyi termelők, kereskedők és szolgáltatók, intézmények ingyen vehetik igénybe termékeik, szolgáltatásaik ingyenes bemutatását és ezek online rendelését.

Kiknek szól ez? Tej-, hús-, zöldség-gyümölcs -termelőknek, pékségek, helyi termelők, szolgáltatások, vendéglátás, üzletek, kiskereskedők részére.

Kövesse ezt az oldalt, ahol az utasítások, tennivalók az online vásárlásra lepésről lepésre megtalálhatók.

Mindez Kézdivásárhely és Felsőháromszék közösségének javára hivatott.
Javaslata, észrevétele ezekkel kapcsolatban fontos - írja meg kapcsolati oldalunkon vagy hozzászólásbán itt.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!