Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» A Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének 6.-ik hagyományos farsangi mulatsága

A Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének 6.-ik hagyományos farsangi mulatsága - A Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai VI. alkalommal szerveztük meg a hagyományos Farsangi Mulatságot.Mottó: nemcsak a 20 éveseké a világ!2014 február 15.-én a Bujdosó Vendéglőben, fergeteges hangulatban, 144-en ünnepeltük szokásos módon a farsangvéget.Jó összeforrt csapatunk ismét kitett magáért. Soha nem volt eddig ennyi ötletes farsangi öltözet, mint most. Esküvős násznép csoport, Hófehérke csapata, szorgalmas méhecske, XIX. századi hölgyek, napkirálynő, Szuperman, indián, óriásbébi, bohócok, lelkész, Szörnyella, cigánybanda, török nő, varázsló tiri-tarkasága adott kedvet a mindennapi gondfeledéshez. No, meg a jó talpalávaló, amit utólag is köszönünk a Bujdosó zenészének és a helyet, a finom ételt a vezetőségének, alkalmazottjainak!Voltak gyermekek is velünk, akiknek szintén nagy élmény volt beöltözve felvonulni, táncolni, segítkezni a tombola kiosztásában. A kisiskolás Tódor testvérek ismét mókás előadásukkal tették színesebbé az estet.A 'fővédnökünk' Jázmin bábu volt, akivel sokat mókáztak és végül Ő volt a szimbólum, hogy a rossz távozzon tőlünk, a jó jöjjön! Képekben is nehéz visszaadni az ottani  hangulatot, szavakban még nehezebb!Annyi szent, hogy már várjuk a jövő évi farsangot! Már hallottam ötleteket a következő mulatságra. Valahogy a Karnevál című sláger jutott eszembe:Aki velünk nem járja,a végén megbánja,aki velünk jól járja,a végét nem várja.A résztvevők is így jeleztek vissza, akiknek köszönjük, hogy beöltöztek, hogy velünk mulattak!Fülöp Magdolna

A Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai VI. alkalommal szerveztük meg a hagyományos Farsangi Mulatságot.
Mottó: nemcsak a 20 éveseké a világ!



2014 február 15.-én a Bujdosó Vendéglőben, fergeteges hangulatban, 144-en ünnepeltük szokásos módon a farsangvéget.
Jó összeforrt csapatunk ismét kitett magáért. Soha nem volt eddig ennyi ötletes farsangi öltözet, mint most. Esküvős násznép csoport, Hófehérke csapata, szorgalmas méhecske, XIX. századi hölgyek, napkirálynő, Szuperman, indián, óriásbébi, bohócok, lelkész, Szörnyella, cigánybanda, török nő, varázsló tiri-tarkasága adott kedvet a mindennapi gondfeledéshez. No, meg a jó talpalávaló, amit utólag is köszönünk a Bujdosó zenészének és a helyet, a finom ételt a vezetőségének, alkalmazottjainak!


Voltak gyermekek is velünk, akiknek szintén nagy élmény volt beöltözve felvonulni, táncolni, segítkezni a tombola kiosztásában. A kisiskolás Tódor testvérek ismét mókás előadásukkal tették színesebbé az estet.
A "fővédnökünk" Jázmin bábu volt, akivel sokat mókáztak és végül Ő volt a szimbólum, hogy a rossz távozzon tőlünk, a jó jöjjön! Képekben is nehéz visszaadni az ottani  hangulatot, szavakban még nehezebb!


Annyi szent, hogy már várjuk a jövő évi farsangot! Már hallottam ötleteket a következő mulatságra. Valahogy a Karnevál című sláger jutott eszembe:
Aki velünk nem járja,
a végén megbánja,
aki velünk jól járja,
a végét nem várja.

A résztvevők is így jeleztek vissza, akiknek köszönjük, hogy beöltöztek, hogy velünk mulattak!
Fülöp Magdolna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!