Sportiroda

» A kézdivásárhelyi önkormányzat csapata nyerte a minifoci bajnokságot

A kézdivásárhelyi önkormányzat csapata nyerte a minifoci bajnokságot - Hét csapat nevezett be a november 17-én, szombaton megrendezett felső-háromszéki önkormányzatok minifoci bajnokságára. A bajnokságot Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája szervezte meg. A csapatokat a települések polgármesterei is erősítették, amelyek többnyire az önkormányzatoknál dolgozó alkalmazottakból tevődtek össze. Mind a hét csapat jól teljesített, a harmadik helyet a lemhényi csapat szerezte meg, a képzeletbeli dobogó második fokára Kézdiszentlélek csapata állhatott, a kupát a céhes város önkormányzatának csapata vitte el.A hét csapat két csoportban játszott, és hogy ki melyik csoportba került, azt sorshúzással döntötték el. Az A csoportban Esztelnek, Kézdiszentlélek, Lemhény és Kézdiszentkereszt játékosai kerültek. A B csoportot Kézdivásárhely, Bereck és Gelence csapata erősítette. Minden csapat játékosa legjobb tudása szerint játszotta a mérkőzéseket, és az is meglátszott, ha gyakorlottabb focisok is bekerültek a csapatba. A mérkőzések korántsem zajlottak izgalmaktól mentesen, az első három helyért igencsak megdolgoztak a játékosok. A döntőkbe jutó négy csapat közül végül Bereck a negyedik, Lemhény a harmadik helyet szerezte meg, a végső játszmát pedig Szentlélek és Kézdivásárhely csapata játszotta, ahonnan az utóbbi került ki győztesen.Kocsis Zoltán sportirodavezető reményét fejezte ki, hogy a kezdeményezésnek lesz folytatása, és még több csapat veszi majd a bátorságot, hogy megméretkezzen. A szervezők köszönetet mondanak Babos Attilának, aki önkéntesen felvállalta a bíró szerepét, és Nagy Józsefnek, aki az eredményjelző táblát kezelte a mérkőzések alatt.

Hét csapat nevezett be a november 17-én, szombaton megrendezett felső-háromszéki önkormányzatok minifoci bajnokságára. A bajnokságot Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája szervezte meg. A csapatokat a települések polgármesterei is erősítették, amelyek többnyire az önkormányzatoknál dolgozó alkalmazottakból tevődtek össze. Mind a hét csapat jól teljesített, a harmadik helyet a lemhényi csapat szerezte meg, a képzeletbeli dobogó második fokára Kézdiszentlélek csapata állhatott, a kupát a céhes város önkormányzatának csapata vitte el.A hét csapat két csoportban játszott, és hogy ki melyik csoportba került, azt sorshúzással döntötték el. Az A csoportban Esztelnek, Kézdiszentlélek, Lemhény és Kézdiszentkereszt játékosai kerültek. A B csoportot Kézdivásárhely, Bereck és Gelence csapata erősítette. Minden csapat játékosa legjobb tudása szerint játszotta a mérkőzéseket, és az is meglátszott, ha gyakorlottabb focisok is bekerültek a csapatba. A mérkőzések korántsem zajlottak izgalmaktól mentesen, az első három helyért igencsak megdolgoztak a játékosok. A döntőkbe jutó négy csapat közül végül Bereck a negyedik, Lemhény a harmadik helyet szerezte meg, a végső játszmát pedig Szentlélek és Kézdivásárhely csapata játszotta, ahonnan az utóbbi került ki győztesen.

Felső-háromszéki önkormányzatok minifoci bajnoksága

Felső-háromszéki önkormányzatok minifoci bajnoksága

Felső-háromszéki önkormányzatok minifoci bajnoksága

Felső-háromszéki önkormányzatok minifoci bajnoksága

Felső-háromszéki önkormányzatok minifoci bajnoksága

Kocsis Zoltán sportirodavezető reményét fejezte ki, hogy a kezdeményezésnek lesz folytatása, és még több csapat veszi majd a bátorságot, hogy megméretkezzen. A szervezők köszönetet mondanak Babos Attilának, aki önkéntesen felvállalta a bíró szerepét, és Nagy Józsefnek, aki az eredményjelző táblát kezelte a mérkőzések alatt.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!