Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» A kézdivásárhelyi Szentkereszty Stephanie Egyesület programja Őszi Sokadalom 2012

A kézdivásárhelyi Szentkereszty Stephanie Egyesület programja Őszi Sokadalom 2012 - 'Mindenkinek minden cselekedetével azt a közösséget kell szolgálnia, amelyhez tartozik' - Báró Szentkereszty StephániaA kézdivásárhelyi Szentkereszty Stephanie Egyesület két standdal igyekszik gazdagabbá tenni a 2012-es Őszi Sokadalom értékeket felvonultató városünnepét.Az egyik stand a Kézműves és népművészeti vásáron, azaz a Gábor Áron téren lesz elhelyezve, ahol a hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő személyek alkotásai kerülnek bemutatásra, amelyek a támogató cégektől adományozott hulladékanyagból készülnek.Az elkészült termékek népünk identitásának ébrentartását, erősítését szolgálják.A második stand a civil szervezetek során lesz elhelyezve. E standnál a tanácsadás mellett az érdeklődők mélyebb betekintést nyerhetnek a Szentkereszty Stephanie Egyesület tevékenységi területébe ugyanakkor olyan hasznos információk birtokába juthatnak, mint:- Miben tud segíteni a Szentkereszty Stephanie Egyesület,- Mikor beszélünk családon belüli erőszakról! Hová lehet fordulni segítségért.- Munkahelyteremtés fogyatékkal élő személyek számára a Búzamag Védett Egység keretén belül.E standnál adományokat fogadunk el az egyesületnél nem használatos tárgyak ellenében.Mindkét standnál primordiális céljaink közé tartozik a korlátledöntés valamint a szociális érzékenység és felelősség promoválása.

"Mindenkinek minden cselekedetével azt a közösséget kell szolgálnia, amelyhez tartozik" - Báró Szentkereszty Stephánia

A kézdivásárhelyi Szentkereszty Stephanie Egyesület két standdal igyekszik gazdagabbá tenni a 2012-es Őszi Sokadalom értékeket felvonultató városünnepét.
Az egyik stand a Kézműves és népművészeti vásáron, azaz a Gábor Áron téren lesz elhelyezve, ahol a hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő személyek alkotásai kerülnek bemutatásra, amelyek a támogató cégektől adományozott hulladékanyagból készülnek.
Az elkészült termékek népünk identitásának ébrentartását, erősítését szolgálják.

A második stand a civil szervezetek során lesz elhelyezve. E standnál a tanácsadás mellett az érdeklődők mélyebb betekintést nyerhetnek a Szentkereszty Stephanie Egyesület tevékenységi területébe ugyanakkor olyan hasznos információk birtokába juthatnak, mint:
- Miben tud segíteni a Szentkereszty Stephanie Egyesület,
- Mikor beszélünk családon belüli erőszakról! Hová lehet fordulni segítségért.
- Munkahelyteremtés fogyatékkal élő személyek számára a Búzamag Védett Egység keretén belül.
E standnál adományokat fogadunk el az egyesületnél nem használatos tárgyak ellenében.

Mindkét standnál primordiális céljaink közé tartozik a korlátledöntés valamint a szociális érzékenység és felelősség promoválása.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!