Gyűjtemények Háza - Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

» A kézdivásárhelyi vadászok és sporthorgászok első közös kiállítása

A kézdivásárhelyi vadászok és sporthorgászok első közös kiállítása - 2012 október 27-én szombaton d.e 11 órai kezdettel a Gyűjtemények Házában kerül sor a kézdivásárhelyi vadászok és sporthorgászok első közös kiállításának ünnepi megnyitójára. A kiállítást méltatja Salamon Ferenc tanár, szaval Gáspár Anikó, zenedarabot ad elő Ferencz Hedvig és Kónya Karola, a Molnár Józsiás iskola tanulói.Szeretettel várunk minden érdeklődőt, főleg diákokat hisz a hazai trofeák, kitömött állatok mellet több afrikából származó trófea is lesz be mutatva a vadászok részéről. A sporthorgászok régi halászfelszereléseket mutatnak be az ujjak mellet, valamint sok ragadozó hal preparált koponyája, diplomák és serlegek sokaságát amelyet különböző országos és nemzetközi versenyeken nyertek.A kiállítás naponta látogatható 8-19 óra között, egészen december 10-ig. A szervezet osztály látogatásokat kérném bejelenteni a 0744202702 telefonszámon, jelentkezik Beke Ernő.

2012 október 27-én szombaton d.e 11 órai kezdettel a Gyűjtemények Házában kerül sor a kézdivásárhelyi vadászok és sporthorgászok első közös kiállításának ünnepi megnyitójára. A kiállítást méltatja Salamon Ferenc tanár, szaval Gáspár Anikó, zenedarabot ad elő Ferencz Hedvig és Kónya Karola, a Molnár Józsiás iskola tanulói.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, főleg diákokat hisz a hazai trofeák, kitömött állatok mellet több afrikából származó trófea is lesz be mutatva a vadászok részéről. A sporthorgászok régi halászfelszereléseket mutatnak be az ujjak mellet, valamint sok ragadozó hal preparált koponyája, diplomák és serlegek sokaságát amelyet különböző országos és nemzetközi versenyeken nyertek.

A kiállítás naponta látogatható 8-19 óra között, egészen december 10-ig. A szervezet osztály látogatásokat kérném bejelenteni a 0744202702 telefonszámon, jelentkezik Beke Ernő.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!