Zöld Nap Egyesület

» A kultúrák sokszínûsége a kézdikõvári iskolában

A kultúrák sokszínûsége a kézdikõvári iskolában - 2013 október 29-én a Zöld Nap Egyesület aktivistái a kézdikővári Általános Iskola elemi osztályos diákjaihoz látogattak el.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.Emmanuelle Baillet és Gema Puerma Castillo EVS önkéntesek által a diákok betekintést nyerhettek Spa­nyol- Franciaország kultúrájába, történetébe, legfontosabb ünnepeibe. A rendezvény keretén belül a környezeti nevelésre is figyelmet fordítottak.A környezeti nevelés alatt konkrétan a kerékpározás fontosságát és alapszabályait ismertették.A zöldek köszönik Hodor Enikő tanítónőnek a meghívást.Fotó: György Attila

2013 október 29-én a Zöld Nap Egyesület aktivistái a kézdikővári Általános Iskola elemi osztályos diákjaihoz látogattak el.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

Emmanuelle Baillet és Gema Puerma Castillo EVS önkéntesek által a diákok betekintést nyerhettek Spa­nyol- Franciaország kultúrájába, történetébe, legfontosabb ünnepeibe. A rendezvény keretén belül a környezeti nevelésre is figyelmet fordítottak.
A környezeti nevelés alatt konkrétan a kerékpározás fontosságát és alapszabályait ismertették.
A zöldek köszönik Hodor Enikő tanítónőnek a meghívást.

Fotó: György Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!