Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» A Magyar Kultúra Napja

A Magyar Kultúra Napja - A Kézdivásárhelyi EMI meghívta a Maros megyei Ősz Zoltán képzőművészt, kit képei egyöntetű témája miatt jogosan megillet a név: Székelyföld szerelmese.Házigazdája a képzőművészek körében ismerté vállt - évről évre bővülő- Mezőbergenyei Képzőművészeti Alkotótábornak. Képeiben Erdély tájainak szépségét ragadja meg.A képek január 22-én 18 órától a Vigadó Művelődési Ház kistermében kerülnek kiállításra. A tárlat március 22-ig tekinthető meg. A kiállításra kerülő képek megvásárolhatóak.A Magyar Kultúra Napját 1989 óta ünnepelünk meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnusz kéziratát.Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

A Kézdivásárhelyi EMI meghívta a Maros megyei Ősz Zoltán képzőművészt, kit képei egyöntetű témája miatt jogosan megillet a név: Székelyföld szerelmese.

Házigazdája a képzőművészek körében ismerté vállt - évről évre bővülő- Mezőbergenyei Képzőművészeti Alkotótábornak. Képeiben Erdély tájainak szépségét ragadja meg.

A képek január 22-én 18 órától a Vigadó Művelődési Ház kistermében kerülnek kiállításra. A tárlat március 22-ig tekinthető meg. A kiállításra kerülő képek megvásárolhatóak.

A Magyar Kultúra Napját 1989 óta ünnepelünk meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnusz kéziratát.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!