Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» A Magyar Sport Napja Kézdivásárhelyen

A Magyar Sport Napja Kézdivásárhelyen - A Kézdiszékért Egyesület, a kézdiszéki EMNT-vel karöltve több mint száz ifjú sportolóval ünnepelte meg május 6-án a Magyar Sport Napját a kézdivásárhelyi Túróczi Mózes Általános Iskola Sportcsarnokában megtartott sporteseménnyel.A meghirdetett versenyekre több mint 100 gyerek és ifjú jelentkezett be. Meglepő módon a szurkoló tábor száma is jelentős volt. A csapatversenyek közül labdarúgásban, és kosárlabdában mérhették össze tudásukat a résztvevők. Egyénileg, a nagyobbak lassúsági kerékpárversenyben, a kisebbek pedig taposómotorozásban bizonyíthatták gyorsaságukat. Labdarúgásban Petőfi Sándor Iskola csapata nyerte az arany érmet Duka Szabolcs csapatkapitány vezetésével.A díjkiosztókon Bardócz Csaba, a kézdiszéki EMNT elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy május 6. a Magyar Sport Napja és ugyanúgy ahogy a tavaly és az idén is, jó reménység szerint az elkövetkezendőkben is megszervezik Kézdivásárhelyen ezt az eseményt. Öröm látni, hogy ilyen sok gyerek jött el erre az eseményre. Azzal, hogy mozogtak mindannyian sokat nyertek, mert ezzel is egy lépést tettünk az egészséges élet felé.A torna arany, ezüst és bronz érmeit Johann Taierling a kézdiszéki  EMNT gazdasági elnöke adta át és gratulált a játékosoknak a kiváló teljesítményükhöz.Kerékpár verseny díjazottjait Kocsis Zoltán rendezvényszervező méltatta, ezt követően kapták meg az arany, ezüst és bronz érmeket. A kosárlabda bajnokság arany érmese a Zabolai csapat lett. Őket Lénárt Adolf díjazta. Az esemény kiemelt támogatója Kovászna Megye Tanácsa volt.

A Kézdiszékért Egyesület, a kézdiszéki EMNT-vel karöltve több mint száz ifjú sportolóval ünnepelte meg május 6-án a Magyar Sport Napját a kézdivásárhelyi Túróczi Mózes Általános Iskola Sportcsarnokában megtartott sporteseménnyel.

A meghirdetett versenyekre több mint 100 gyerek és ifjú jelentkezett be. Meglepő módon a szurkoló tábor száma is jelentős volt. A csapatversenyek közül labdarúgásban, és kosárlabdában mérhették össze tudásukat a résztvevők. Egyénileg, a nagyobbak lassúsági kerékpárversenyben, a kisebbek pedig taposómotorozásban bizonyíthatták gyorsaságukat. Labdarúgásban Petőfi Sándor Iskola csapata nyerte az arany érmet Duka Szabolcs csapatkapitány vezetésével.

A díjkiosztókon Bardócz Csaba, a kézdiszéki EMNT elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy május 6. a Magyar Sport Napja és ugyanúgy ahogy a tavaly és az idén is, jó reménység szerint az elkövetkezendőkben is megszervezik Kézdivásárhelyen ezt az eseményt. Öröm látni, hogy ilyen sok gyerek jött el erre az eseményre. Azzal, hogy mozogtak mindannyian sokat nyertek, mert ezzel is egy lépést tettünk az egészséges élet felé.

A torna arany, ezüst és bronz érmeit Johann Taierling a kézdiszéki  EMNT gazdasági elnöke adta át és gratulált a játékosoknak a kiváló teljesítményükhöz.

Kerékpár verseny díjazottjait Kocsis Zoltán rendezvényszervező méltatta, ezt követően kapták meg az arany, ezüst és bronz érmeket. A kosárlabda bajnokság arany érmese a Zabolai csapat lett. Őket Lénárt Adolf díjazta. Az esemény kiemelt támogatója Kovászna Megye Tanácsa volt.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!