Pro Pectus Egyesület - Pro Pectus

Pro Pectus

» A Metamorphoses Meseterápiás Módszer

A Metamorphoses Meseterápiás Módszer - Dr. Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta szeptember első hetében A Pro Pectus egyesület vendége lesz Kézdivásárhelyen, ahol a meséken keresztül a következő területekre vezeti az érdeklődőket:

1. csoport: Szeptember 2-3.
Saját élményű mesecsoport (kezdőknek), maximum 15 fő, 2x8 óra (230 Ron).
A saját élményű csoporton minden résztvevő egy olyan általa választott népmesével dolgozik, amely élete valamely szakaszában fontos volt számára: nagyon kedvelte a történetet, vagy épp ellenkezőleg, a mese félelemmel töltötte el. A két nap során annak a mesehősnek a szemszögéből nézünk rá az életünkre, aki a mesénkben leginkább hasonlít ránk, s megkeressük konfliktusaink, ellenfeleink és segítőink forrását.

2. csoport: Szeptember 4-5.
Alkotó-fejlesztő Meseterápia - képzés pedagógusoknak (és mindazoknak, akik szeretik a meséket) - maximum 25 fő, 20 óra (230 Ron).
Jelentkezni mindkét csoportba lehet, a helyek száma korlátozott.

Előleg 100 lej csoportonként, augusztus 25-28 között lehet kifizetni.

Házigazda a Pro Pectus Egyesület, Kézdivásárhely.
Szervezők: Bodó-Czerék Erika és Csavar-Mátis Katalin

Kapcsolat:
email erika.bodoczerek@qmail.com
mobil: 0747-027709

Szeretettel és Mesékkel várnak mindenkit!

Dr. Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta szeptember első hetében A Pro Pectus egyesület vendége lesz Kézdivásárhelyen, ahol a meséken keresztül a következő területekre vezeti az érdeklődőket: 1. csoport: Szeptember 2-3. Saját élményű mesecsoport (kezdőknek), maximum 15 fő, 2x8 óra (230 Ron). A saját élményű csoporton minden résztvevő egy olyan általa választott népmesével dolgozik, amely élete valamely szakaszában fontos volt számára: nagyon kedvelte a történetet, vagy épp ellenkezőleg, a mese félelemmel töltötte el. A két nap során annak a mesehősnek a szemszögéből nézünk rá az életünkre, aki a mesénkben leginkább hasonlít ránk, s megkeressük konfliktusaink, ellenfeleink és segítőink forrását. 2. csoport: Szeptember 4-5. Alkotó-fejlesztő Meseterápia - képzés pedagógusoknak (és mindazoknak, akik szeretik a meséket) - maximum 25 fő, 20 óra (230 Ron). Jelentkezni mindkét csoportba lehet, a helyek száma korlátozott. Előleg 100 lej csoportonként, augusztus 25-28 között lehet kifizetni. Házigazda a Pro Pectus Egyesület, Kézdivásárhely. Szervezők: Bodó-Czerék Erika és Csavar-Mátis Katalin Kapcsolat: email erika.bodoczerek@qmail.com mobil: 0747-027709 Szeretettel és Mesékkel várnak mindenkit!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!