Gyűjtemények Háza - Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

» A Nagy Égés Kézdivásárhelyen Ilyés Botond és Beke Ernő előadása

A Nagy Égés Kézdivásárhelyen Ilyés Botond és Beke Ernő előadása - A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) kézdivásárhelyi szervezete előadás sorozatot szervez, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Gyűjtemények Háza támogatásával, amely minden hónap második pénteken lesz megtartva különböző történelmi témákkal, melyek nincsenek taglalva a történelemkönyvekben vagy hiányosan vannak jelen.Az első előadás - A Nagy Égés Kézdivásárhelyen - január 10.-én, pénteken este 18 órakor a Gyűjtemények Házában, a 20-as Udvartérben kerül sorra. Előadók: Ilyés Botond és Beke Ernő. A belépés ingyenes.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) kézdivásárhelyi szervezete előadás sorozatot szervez, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Gyűjtemények Háza támogatásával, amely minden hónap második pénteken lesz megtartva különböző történelmi témákkal, melyek nincsenek taglalva a történelemkönyvekben vagy hiányosan vannak jelen.

Az első előadás - A Nagy Égés Kézdivásárhelyen - január 10.-én, pénteken este 18 órakor a Gyűjtemények Házában, a 20-as Udvartérben kerül sorra. Előadók: Ilyés Botond és Beke Ernő. A belépés ingyenes.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!