Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» A Nők Egyesületének zászlaja

A Nők Egyesületének zászlaja - A márciusi ünnepségre elkészült a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének zászlaja. Vargyasi Lia egyesületi tag által készített zászló egyik oldalán, fehér mezőben, látható az egyesület logója és neve, a másik oldalon, világoskék mezőben: Kézdivásárhely címere és Felsőháromszék, Kézdivásárhely felirat. A gyönyörű munka betűi arannyal vannak hímezve és rengeteg munkával, pontossággal van elkészítve.Az idén, március 15-én, első alkalommal vonultunk fel az új zászlónkkal. Ezúttal köszönjük meg Vargyasi Liának a szép alkotást, ígérjük, hogy vigyázva őrizzük!Jó egészséget és hosszú életet kívánunk kedves barátnőnknek!

A márciusi ünnepségre elkészült a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének zászlaja. Vargyasi Lia egyesületi tag által készített zászló egyik oldalán, fehér mezőben, látható az egyesület logója és neve, a másik oldalon, világoskék mezőben: Kézdivásárhely címere és Felsőháromszék, Kézdivásárhely felirat. A gyönyörű munka betűi arannyal vannak hímezve és rengeteg munkával, pontossággal van elkészítve.


Az idén, március 15-én, első alkalommal vonultunk fel az új zászlónkkal. Ezúttal köszönjük meg Vargyasi Liának a szép alkotást, ígérjük, hogy vigyázva őrizzük!


Jó egészséget és hosszú életet kívánunk kedves barátnőnknek!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!