Zöld Nap Egyesület

» A spanyol kulturával ismerkedtek a sepsiszentgyörgyiek

A spanyol kulturával ismerkedtek a sepsiszentgyörgyiek - Október 1-én, a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) meghívásának eleget téve Gema Puerma Castillo spanyol fiatal, a Zöld Nap Egyesület EVS önkéntese Sepsiszentgyörgyön tartott bemutatót a hazájáról.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A több mint egy órás angol nyelvű előadást Derzsi Katalin, az On the green road projekt mentora tolmácsolta. Az eseményen a jelenlevők betekintést nyerhettek Spanyolország kultúrájába, történetébe, politikai helyzetébe és legfontosabb ünnepeibe. Az esemény záróakkordjaként egy kötetlen beszélgetés alakult ki.A nemzeti estek folytatásaként november 12-én Emmanuelle Baillet segítségével Franciaországgal ismerkedhetnek meg a sepsiszentgyörgyi résztvevők.A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.Szerző és fotó: Ráduly Attila

Október 1-én, a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) meghívásának eleget téve Gema Puerma Castillo spanyol fiatal, a Zöld Nap Egyesület EVS önkéntese Sepsiszentgyörgyön tartott bemutatót a hazájáról.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A több mint egy órás angol nyelvű előadást Derzsi Katalin, az On the green road projekt mentora tolmácsolta. Az eseményen a jelenlevők betekintést nyerhettek Spanyolország kultúrájába, történetébe, politikai helyzetébe és legfontosabb ünnepeibe. Az esemény záróakkordjaként egy kötetlen beszélgetés alakult ki.

A nemzeti estek folytatásaként november 12-én Emmanuelle Baillet segítségével Franciaországgal ismerkedhetnek meg a sepsiszentgyörgyi résztvevők.

A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

Szerző és fotó: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!