Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» A Szabadság utcai inkubátorház irodáinak kedvezményes bérbeadása

A Szabadság utcai inkubátorház irodáinak kedvezményes bérbeadása - Kézdivásárhely Polgármeseri Hivatala és a Kovászna Megyei Kis- és Középvállalkozók Szövetsége (ASIMCOV) kezdő cégek jelentkezését várja a Szabadság utcai inkubátorház kedvezményes feltételek között használható irodáinak bérbeadására!Amit biztosítunk:- Exklúziv üzleti környezet, mely jelentősen javítja a vállalatáról kialakult képet- Székhelyhasználat- Cégbejegyzés az Inkubátorház székhelyére- Alacsony bér- Internet- A fűtés és villanyáram szolgáltatás térítésmentes!Több féle ajánlat között lehet válogatni. Lehetőség van teljes irodák, kialakított közösségi irodák, vagy virtuális irodák bérlésére.A közösségi iroda egy olyan új munkavégzési módot jelent, amikor a bérlők egy térben, úgynevezett közösségi terekben dolgoznak. Nincs külön leválasztott munkatér, az itt dolgozók könnyen kapcsolatba léphetnek egymással, de egymástól függetlenül dolgoznak.A virtuális iroda egy olyan szolgáltatás, amely költséghatékony módon oldja meg egy kis- vagy közepes vállalkozás irodaigényét. Tökéletes megoldás, amennyiben még nincs szüksége nap mint nap irodára, de fejlődésben, növekedésben lévő cégének ügyeit exkluzív üzleti környezetben szeretné intézni.A közösségi és virtuális irodák be vannak bútorozva és azoknak ajánljuk akiknek a napi munkájához csak egy íróasztalra és számítógépre van szükségük. Jelentkezni az ASIMCOV kézdivásárhelyi fiókjának székhelyén, a 12. Udvartér 1. szám alatt lehet, egy kérés és egy üzleti terv benyújtásával. Bővebb felvilágosítás a 0753 319 529-es és a 0745 548 286-os telefonszámokon, vagy az asimcov@clicknet.ro e-mail címen igényelhető.Várjuk jelentkezésüket.

Kézdivásárhely Polgármeseri Hivatala és a Kovászna Megyei Kis- és Középvállalkozók Szövetsége (ASIMCOV) kezdő cégek jelentkezését várja a Szabadság utcai inkubátorház kedvezményes feltételek között használható irodáinak bérbeadására!

Amit biztosítunk:
- Exklúziv üzleti környezet, mely jelentősen javítja a vállalatáról kialakult képet
- Székhelyhasználat
- Cégbejegyzés az Inkubátorház székhelyére
- Alacsony bér
- Internet
- A fűtés és villanyáram szolgáltatás térítésmentes!

Több féle ajánlat között lehet válogatni. Lehetőség van teljes irodák, kialakított közösségi irodák, vagy virtuális irodák bérlésére.

A közösségi iroda egy olyan új munkavégzési módot jelent, amikor a bérlők egy térben, úgynevezett közösségi terekben dolgoznak. Nincs külön leválasztott munkatér, az itt dolgozók könnyen kapcsolatba léphetnek egymással, de egymástól függetlenül dolgoznak.

A virtuális iroda egy olyan szolgáltatás, amely költséghatékony módon oldja meg egy kis- vagy közepes vállalkozás irodaigényét. Tökéletes megoldás, amennyiben még nincs szüksége nap mint nap irodára, de fejlődésben, növekedésben lévő cégének ügyeit exkluzív üzleti környezetben szeretné intézni.

A közösségi és virtuális irodák be vannak bútorozva és azoknak ajánljuk akiknek a napi munkájához csak egy íróasztalra és számítógépre van szükségük. 

Jelentkezni az ASIMCOV kézdivásárhelyi fiókjának székhelyén, a 12. Udvartér 1. szám alatt lehet, egy kérés és egy üzleti terv benyújtásával. Bővebb felvilágosítás a 0753 319 529-es és a 0745 548 286-os telefonszámokon, vagy az asimcov@clicknet.ro e-mail címen igényelhető.
Várjuk jelentkezésüket.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!