Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» A Székely NB közgyűlés határozatai

A Székely NB közgyűlés határozatai - Szeptember 6.-án tartotta Csíkszeredában közgyűlését a Székely NB. A gyűlésen részt vettek a következő klubok képviselői: VSK Csíkszereda, Gyergyószentmiklós ISK, Gyergyószentmiklós VUK, Sepsiszentgyörgy ISK, Sepsiszentgyörgy Bball6, KSE Kézdivásárhely, Vendor Udvarhely.
A közgyűlésen a 2013-2014-es bajnoki év, és a Székely Válogatottak akcióinak beszámolója után megbeszélték a jövő évi bajnoki kiírásokat. A 2014-2015-ös szezonban a következő korosztályokba fognak kiírni versenyeket: U11-es a fiúk, lányok és vegyes csapatok egyetlen kategóriában fognak játszani, továbbá külön kategóriában versenyezhetnek az U12, U13, U15, U17 es felnőtt fiú és lánycsapatok.

Benevezési határidő szeptember 12, a kosárlabda SzékelyNB Facebook oldalán.

Folytatódnak jövőben is a Székely Válogatottak akciói.
Az U16-os (1999-ben született lányoknál az edzők  továbbra is Hobaj Levente és Ferencz Szabolcs maradnak,  míg az U15-ös (2000-2001) lányoknál  Nemes Áron és Nagy Kinga kapott bizalmat. Tavaly a fiúknál nem sikerült válogatottakat össze hívni, de jövőre számukra is megpróbálnak összehozni egy-egy akciót. Várják az edzők jelentkezését.

A legnagyobb gondok a költségek fedezésével van, hiszen egy-egy válogatott csapat edzőtáborozása és
egy egyhetes nemzetközi tornára való kiutazás minimum 20.000 lejbe kerül. Jövőre, a válogatottak akcióihoz minden klub megpróbál támogatásokat szerezni a helyi, megyei tanácsoktól pályázati úton és magán szponzorokat is bevonni különben a válogatott gyerekek kell, hogy hozzájáruljanak az anyagiak
előteremtéséhez.
A bajnokság szabályzatát, versenykiírását közzéteszik a szervezet internetes oldalain.
A bírói díjak és benevezési költségek maradnak a tavalyi szinten.

Szeptember 6.-án tartotta Csíkszeredában közgyűlését a Székely NB. A gyűlésen részt vettek a következő klubok képviselői: VSK Csíkszereda, Gyergyószentmiklós ISK, Gyergyószentmiklós VUK, Sepsiszentgyörgy ISK, Sepsiszentgyörgy Bball6, KSE Kézdivásárhely, Vendor Udvarhely. A közgyűlésen a 2013-2014-es bajnoki év, és a Székely Válogatottak akcióinak beszámolója után megbeszélték a jövő évi bajnoki kiírásokat. A 2014-2015-ös szezonban a következő korosztályokba fognak kiírni versenyeket: U11-es a fiúk, lányok és vegyes csapatok egyetlen kategóriában fognak játszani, továbbá külön kategóriában versenyezhetnek az U12, U13, U15, U17 es felnőtt fiú és lánycsapatok. Benevezési határidő szeptember 12, a kosárlabda SzékelyNB Facebook oldalán. Folytatódnak jövőben is a Székely Válogatottak akciói. Az U16-os (1999-ben született lányoknál az edzők továbbra is Hobaj Levente és Ferencz Szabolcs maradnak, míg az U15-ös (2000-2001) lányoknál Nemes Áron és Nagy Kinga kapott bizalmat. Tavaly a fiúknál nem sikerült válogatottakat össze hívni, de jövőre számukra is megpróbálnak összehozni egy-egy akciót. Várják az edzők jelentkezését. A legnagyobb gondok a költségek fedezésével van, hiszen egy-egy válogatott csapat edzőtáborozása és egy egyhetes nemzetközi tornára való kiutazás minimum 20.000 lejbe kerül. Jövőre, a válogatottak akcióihoz minden klub megpróbál támogatásokat szerezni a helyi, megyei tanácsoktól pályázati úton és magán szponzorokat is bevonni különben a válogatott gyerekek kell, hogy hozzájáruljanak az anyagiak előteremtéséhez. A bajnokság szabályzatát, versenykiírását közzéteszik a szervezet internetes oldalain. A bírói díjak és benevezési költségek maradnak a tavalyi szinten.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!