Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» A székely NB nyitómérkőzése Bball 6 - KSE

Csütörtökön a Sepsiszentgyörgy-i Bogdán Antal Sportterem volt a hadigazdasága a 2013-14-es székely NB nyitómérkőzésének. A megnyitón az U16-os lányok mutatkoztak be. A házigazda Bball6 együttese a kézdivásárhelyi KSE-t látta vendégül. A mérkőzés igazi rangadó volt látványos csapatjátékkal és egyéni megoldásokkal tűzdelve mindkét oldalról. A játék kiegyensúlyozott volt, a csapatok felválva vezettek a tabellán, egyiknek sem sikerült több mint 6-7 pontnál többel elhúzni a tabellán. A terembe kilátogató közönség elvezte a gyors és harcias ám a fair play keretei között zajló izgalmas mérkőzést. A végjátékban a KSE volt frissebb és 6 ponttal megnyerte a talákozót.

Bball6 - KSE 52-58 (16-11; 6-16; 20-18; 10-13)
Bball6: Gergely O, Szilagyi A, Kanyó B, Jakab A, Tóth V, Petra H, Nagy Sz, Székely B, Baricz K, Albert V, Szász I, Giliga T. Edző: Bordás Noémi.
KSE: Bimbó E, Bartok R, Csurulya H, Istók A, Biszak B, Rendy H, Tollvaj B, Voloncs O, Barbu B, Mátyus A. Edző: Ferencz Szabolcs.

A forduló szombaton folytatódik Gyergyóban a Sepsi ISK - Gyergyószentmiklós mérkőzéssel, innen a nyertes csapat a KSE-vel a vesztes a Bballal 6 fog játszani.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!