Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» A személyazonossági igazolvány kérése elveszítés, lopás illetve rongálódás esetében

A személyazonossági igazolvány kérése elveszítés, lopás illetve rongálódás esetében - Veszítés, lopás illetve rongálódás esetében, az alábbi iratok mellett kérjük hozzanak magukkal olyan fényképes aktát (pl. jogosítvány, választókártya, útlevél), amivel kilétüket igazolni tudják.1. Típuskérés2. A kicserélendő személyazonossági és választókártya (ha van)3. Keresztlevél - eredeti és másolat4. Házasságlevél vagy válási határozat - eredeti és másolat5. Halotti bizonyítvány, ha a kérelmező özvegy - eredeti és másolat6. Kiskorú (14 évet be nem töltött) gyermek keresztlevele - eredeti és másolat7. Lakhelybizonylat. Pl. lakásszerződés, tulajdonjog, bérleti szerződés (eredeti és másolat), vagy igazolás a Polgármesteri hivatal Mezőgazdasági irodájából (eredeti - ez utóbbi érvényessége nem haladhatja meg a 30 napot). Ha a kérelmező nem lakástulajdonos, akkor szükséges a tulajdonos/tulajdonosok jelenléte is (kivétel a bérleti szerződések esete)8. A Polgármesteri hivatal pénztáránál kifizetett, 7 lejről kiállított nyugta9. 5 lejes okmánybélyeg vagy a Polgármesteri hivatal pénztáránál kifizetett, 5 lejről kiállított nyugta.

Veszítés, lopás illetve rongálódás esetében, az alábbi iratok mellett kérjük hozzanak magukkal olyan fényképes aktát (pl. jogosítvány, választókártya, útlevél), amivel kilétüket igazolni tudják.
1. Típuskérés
2. A kicserélendő személyazonossági és választókártya (ha van)
3. Keresztlevél - eredeti és másolat
4. Házasságlevél vagy válási határozat - eredeti és másolat
5. Halotti bizonyítvány, ha a kérelmező özvegy - eredeti és másolat
6. Kiskorú (14 évet be nem töltött) gyermek keresztlevele - eredeti és másolat
7. Lakhelybizonylat. Pl. lakásszerződés, tulajdonjog, bérleti szerződés (eredeti és másolat), vagy igazolás a Polgármesteri hivatal Mezőgazdasági irodájából (eredeti - ez utóbbi érvényessége nem haladhatja meg a 30 napot). Ha a kérelmező nem lakástulajdonos, akkor szükséges a tulajdonos/tulajdonosok jelenléte is (kivétel a bérleti szerződések esete)
8. A Polgármesteri hivatal pénztáránál kifizetett, 7 lejről kiállított nyugta
9. 5 lejes okmánybélyeg vagy a Polgármesteri hivatal pénztáránál kifizetett, 5 lejről kiállított nyugta.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!