Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» A személyazonossági igazolványról

A személyazonossági igazolványról - Az első személyi igazolvány a 14.-ik életév betöltése után - 15 napon belül - igényelhető, a lejárt személyazonossági pedig legtöbb 180, de nem kevesebb mint 15 nappal azelőtt, hogy érvényét vesztené.A személyazonossági kártyák érvényessége (határidő minden esetben az illető személy születésnapja):- 14 - 18 év közötti személy esetében - 4 év;- 18 - 25 év közötti személy esetében - 7 év;- 25 - 55 év közötti személy esetében - 10 év;- 55 év fölött - végleges.Megkérünk minden személyt, hogy ellenőrizze le a személyazonosságija érvényességét és időben cserélje ki ezt, a kellemetlenségek és büntetések elkerülése végett. A személyi igazolvány, tartózkodási engedély igénylésére leadott kérések megoldási ideje 20 nap.

Az első személyi igazolvány a 14.-ik életév betöltése után - 15 napon belül - igényelhető, a lejárt személyazonossági pedig legtöbb 180, de nem kevesebb mint 15 nappal azelőtt, hogy érvényét vesztené.

A személyazonossági kártyák érvényessége (határidő minden esetben az illető személy születésnapja):
- 14 - 18 év közötti személy esetében - 4 év;
- 18 - 25 év közötti személy esetében - 7 év;
- 25 - 55 év közötti személy esetében - 10 év;
- 55 év fölött - végleges.

Megkérünk minden személyt, hogy ellenőrizze le a személyazonosságija érvényességét és időben cserélje ki ezt, a kellemetlenségek és büntetések elkerülése végett. A személyi igazolvány, tartózkodási engedély igénylésére leadott kérések megoldási ideje 20 nap.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!