A West Taxi taxiszolgáltató cég vállalja, hogy segít az időseknek és a házi elkülönítésben lévő embereknek, hogy ne szenvedjenek hiányt semmilyen fontos árucikkben. A West Taxi beszerzi az élelmiszert, gyógyszert vagy egyéb fontos terméket, amelyre szüksége lehet, majd díj ellenében hazaszállítja azokat. Elérhetőségük: 0741 203 080.

Továbbra is üzemel a taxi szolgáltatás, de kérünk mindenkit, hogy utazáskor csak a hátsó utasüléseket vegyék igénybe, a sofőr mellé ne üljenek, valamint készítsenek kezükbe zsebkendőt. A gépkocsi vendég által érintett részei folyamatosan fertőtlenítve vannak, de jobb ha az utasok is gondoskodnak a személyes kézfertőtlenítésről.

Továbbra is beszerzzük az élelmiszert, gyógyszert vagy egyéb fontos terméket, amelyre szüksége lehet és kiszállítjuk a városban és a környező településekre.

Fontos, hogy ha munka vagy személyes okokból el kell hagynia otthonát, igazolásra/nyilatkozatra van szüksége. Kérés esetén “egyéni felelősségvállalási nyilatkozatot” tudunk biztosítani.

Egyszerűsített nyilatkozat munkahelyi igazolásra: http://kezd.in/Np0Lp
Egyszerűsített egyéni felelősségre kitöltött nyilatkozat: http://kezd.in/8iGLN